Laptop GTX 1660 Ti için 24" 1 ms 144 HZ monitör için

baycango

Centipat
Selamlar,

Birkaç tane benzeri başlık vardı ama sanırım oradakiler daha çok masaüstü ekran kartları. Bilmiyorum tam olarak fark ediyor mu? Ama laptoplardaki ekran kartlarında biraz farklılık var diye bir bilgi kalmış aklımda.

Monster Tulpar T7 v19.3 kullanıyorum. GTX 1660 Ti ekran kartı var. i7-9750H işlemci var. Bir tane HDMI iki tane de mini Display Port'u bulunmakta.

Bu cihazım için başlıkta da belirttiğim gibi 24" civarlarında 144 Hz bir monitör almak istiyorum.
Genelde PUBG, CS:GO tarzı oyunlar oynasamda storyli oyunlarda oynuyorum. Çoğunlukla oyun için kullansamda bilgisayarı, normal ofis kullanımım ve bazen de Adobe programları kullanıyorum.

Çok fazla bilgi var o yüzden biraz kafam karıştı. Ben aşağıda paylaştıklarımı buldum VA ve TN panelli olarak. Hangisini almalıyım sizce? Panel olarak hangisini tercih etmeliyim.

Ya da bunların dışında benzeri fiyatlara şunlar var iyi dediğiniz monitörler varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

TN bulduklarım.

VA bulduklarım.

1500-2000 TL arası ayırmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı