MamiFK Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 236 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Kart kurt bir ses geliyor. Normal mi bu? Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bilgisayarımda.
Çözüm Sude58T 5 Mart 2021 Eğer tellere tırnaklarınla dokunuyormuşsun gibi sesler geliyorsa HDD'den geliyor.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 5 Mart 2021 #2 Tuşa basıncamı sistemden mi? Artı 0 Eksi
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 MamiFK dedi: Kart kurt bir ses geliyor. Normal mi bu? Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Tuştan geliyor ise kirlenme ve biriken pislik çatırdıyordur büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
MamiFK dedi: Kart kurt bir ses geliyor. Normal mi bu? Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Tuştan geliyor ise kirlenme ve biriken pislik çatırdıyordur büyük ihtimalle.
Sude58T Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 5 Mart 2021 #4 Eğer tellere tırnaklarınla dokunuyormuşsun gibi sesler geliyorsa HDD'den geliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS MamiFK Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 236 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 BABER dedi: Tuştan geliyor ise kirlenme ve biriken pislik çatırdıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yok aga bilgisayarcıya arada temizletiyoz gene aynı ses. Emir Bozat dedi: Tuşa basıncamı sistemden mi? Genişletmek için tıkla... Tuşa basınca, bilgisayarı açmaya çalıştığımda. Eski laptopumda böyle bir ses çıkmıyordu o yüzden sorayım dedim meraktan. Artı 0 Eksi
BABER dedi: Tuştan geliyor ise kirlenme ve biriken pislik çatırdıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yok aga bilgisayarcıya arada temizletiyoz gene aynı ses. Emir Bozat dedi: Tuşa basıncamı sistemden mi? Genişletmek için tıkla... Tuşa basınca, bilgisayarı açmaya çalıştığımda. Eski laptopumda böyle bir ses çıkmıyordu o yüzden sorayım dedim meraktan.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #6 MamiFK dedi: Kart kurt bir ses geliyor. Normal mi bu? Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Eski laptopumda da aynı sorun vardı ses CD-ROM'dan çıkıyormuş Artı 0 Eksi
MamiFK dedi: Kart kurt bir ses geliyor. Normal mi bu? Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Eski laptopumda da aynı sorun vardı ses CD-ROM'dan çıkıyormuş
Sude58T Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 6 Mart 2021 #7 SynSheen dedi: Eski laptopumda da aynı sorun vardı ses CD-ROM'dan çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim? Artı 0 Eksi
SynSheen dedi: Eski laptopumda da aynı sorun vardı ses CD-ROM'dan çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim?