Çözüldü Laptop HDD'yi algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

374647

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 500GB SSD yetmeyince yeni bir HDD aldım ama takmak konusunda çok bir bilgim yoktu oradan buradan bakarak bir şekilde taktım. Öncelikle HDD'nin üstünde 3 port laptopun üstünde 2 port vardı ve HDD'nin bir portu boş kaldı bu normal mi? HDD'yi taktıktan sonra laptoptan çıkan aparatla kasasına sabitledim vidayla sonra da kapattım ama laptopu açınca HDD'yi görmüyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3 port dediğiniz: Biri SATA Veri, biri SATA Güç ve diğeri de yanındaki pinler olabilir mi? Eğer pinler boştaysa sıkıntı yok. Zaten yanlış takamazsınız. Windows üzerinde Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimini açın. HDD'niz siyah renkte belirtilmişse, sağ tık Yeni Basit Birim diyerek düzeltebilirsiniz.
3 port dediğiniz: Biri SATA Veri, biri SATA Güç ve diğeri de yanındaki pinler olabilir mi? Eğer pinler boştaysa sıkıntı yok. Zaten yanlış takamazsınız. Windows üzerinde Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimini açın. HDD'niz siyah renkte belirtilmişse, sağ tık Yeni Basit Birim diyerek düzeltebilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı