Laptop hiçbir ağı görmüyor

Ben 7 kullanıyorum. Fakat internet bağlama imkanım yok. Nasıl güncelleştirebilirim ?
Maalesef internet bağlantısı olmadan güncelleyemezsiniz. Farklı bir yerden (internet kafe gibi) indirip bir usb belleğe atıp bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. NOT: Şimdi anlatacağım işlemler Windows 7'de de benzerdir.

1.Yöntem: Zaten aşamaları anlatmıştım. Bu sefer son aşamada ''Sürücüleri bilgisayarımda ara'' seçeneğine tıklayıp ardından gözat düğmesine basacaksınız sonra sürücünüzü seçmeniz gerekiyor.

2.Yöntem : Veya son aşamada ''Sürücüleri bilgisayarımda ara'' seçeneğine tıklayıp altta bulunan ''Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver'' seçeneğine tıklayınız. Windows sizin için kullanılabilir sürücüleri listeliyecektir. Buradan size uygun olan sürücüyü seçip kullanabilirsiniz.

Screenshot_1.png


Screenshot_2.png
 
Arama kutusuna ''Ağ sorunlarını bul ve onar'' yazıp gelen uygulamaya tıklayınız. Aşamaları gerçekleştirin ve sorunun çözülüp çözülmediğini bana bildirin.
Karşıma çıkan sonuçlar tamamen internet bağlantısı isteyen sonuçlar ve bunu onlarca kez denedim. Driverlari güncelledim ayrı ayrı denedim sonuç maalesef olumsuz.
 
Driverlar güncel her şey tamam ama yine de olmuyorsa tavsiyem wireless USB adapter alın internetten. USB olarak takıyorsunuz PC'ye aynı işlevi görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı