Meowth Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 Laptopu açıyorum 0xc0000034 mavi ekran hatası var format atma yerine gidilmiyor 0xc0000098 hatası var orada da artık ne yapacağım bilmiyorum hard disk almakda çok pahalı yardımcı olacak var mı? Dosya Ekleri IMG_20221231_124604.jpg 144,7 KB · Görüntüleme: 32 IMG_20221231_124449.jpg 165,9 KB · Görüntüleme: 33
Laptopu açıyorum 0xc0000034 mavi ekran hatası var format atma yerine gidilmiyor 0xc0000098 hatası var orada da artık ne yapacağım bilmiyorum hard disk almakda çok pahalı yardımcı olacak var mı?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 2 Ocak 2023 #2 Hocam format lazım gibi. En temiz yöntem. Onarmakta mümkün Redirecting Artı 0 Eksi
KS KS Meowth Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 alicsndemir dedi: Hocam format lazım gibi. En temiz yöntem. Onarmakta mümkün Redirecting Genişletmek için tıkla... Hocam format ekranına gidilmiyor Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Hocam format lazım gibi. En temiz yöntem. Onarmakta mümkün Redirecting Genişletmek için tıkla... Hocam format ekranına gidilmiyor
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 2 Ocak 2023 #4 USB ile formatlamanız gerekiyor o zaman hocam. Hazırda format diskiniz var mı veya farklı bir bilgisayarınız. Artı 0 Eksi
USB ile formatlamanız gerekiyor o zaman hocam. Hazırda format diskiniz var mı veya farklı bir bilgisayarınız.
KS KS Meowth Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #5 alicsndemir dedi: USB ile formatlamanız gerekiyor o zaman hocam. Hazırda format diskiniz var mı veya farklı bir bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Hocam diyorumki format alanına menüsünü açmıyor hata veriyor bizde biliyoruz format belleği kullanacağımızı Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: USB ile formatlamanız gerekiyor o zaman hocam. Hazırda format diskiniz var mı veya farklı bir bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Hocam diyorumki format alanına menüsünü açmıyor hata veriyor bizde biliyoruz format belleği kullanacağımızı
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 2 Ocak 2023 #6 Meowth dedi: Hocam diyorum ki format alanına menüsünü açmıyor hata veriyor bizde biliyoruz format belleği kullanacağımızı Genişletmek için tıkla... Biliyorsanız yapın hocam kolay gelsin olayı anlamaya çalışıyorum senin USB bellek ile format attığını nereden bileyim müneccim miyim ben. Artı 0 Eksi
Meowth dedi: Hocam diyorum ki format alanına menüsünü açmıyor hata veriyor bizde biliyoruz format belleği kullanacağımızı Genişletmek için tıkla... Biliyorsanız yapın hocam kolay gelsin olayı anlamaya çalışıyorum senin USB bellek ile format attığını nereden bileyim müneccim miyim ben.
KS KS Meowth Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #7 alicsndemir dedi: Biliyorsanız yapın hocam kolay gelsin olayı anlamaya çalışıyorum senin USB bellek ile format attığını nereden bileyim müneccim miyim ben. Genişletmek için tıkla... Bilseydim buraya yazmazdım. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Biliyorsanız yapın hocam kolay gelsin olayı anlamaya çalışıyorum senin USB bellek ile format attığını nereden bileyim müneccim miyim ben. Genişletmek için tıkla... Bilseydim buraya yazmazdım.