Laptop için 1000 TL fare önerisi

SadeceM3rt

Hectopat
Masaüstü bilgisayarımda Logitech G Pro kullanıyorum, laptop için 1000₺ civarlarında mause arıyorum. "Deathadder V2X Hyperspeed" ve "Basilix X Hyperspeed" arasında kaldım, bu modellerden hangisi mantıklı? Önereceğiniz başka modeller varsa değerlendirebilirim.

RAZER Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse RZ01-03150100-R3G1

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü bilgisayarımda Logitech G Pro kullanıyorum, laptop için 1000₺ civarlarında mause arıyorum. "Deathadder V2X Hyperspeed" ve "Basilix X Hyperspeed" arasında kaldım, bu modellerden hangisi mantıklı? Önereceğiniz başka modeller varsa değerlendirebilirim.

RAZER Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse RZ01-03150100-R3G1
valla 1000tl altı biraz ama şuan kullanıyorum logitech g102 alabilirsin gayet iyi

Paylaştığın farelerin hangisi daha iyidir? Bilmiyorum. DeathAdder daha şık duruyor. Buna da bakabilirsin.
daha önce g 102 modelini kullanıyordum bu mauseta aynı kasaya sahip elime küçük geliyor

valla 1000tl altı biraz ama şuan kullanıyorum logitech g102 alabilirsin gayet iyi
g102 kasası bana göre küçük ve kablosuz olsun istiyorum

Paylaştığın farelerin hangisi daha iyidir bilmiyorum. DeathAdder daha şık duruyor. Buna da bakabilirsin.
bu modeli ilk defa gördüm ama güzele benziyor inceleyeceğim

Şuanda bu iki model arasında kararsız kaldım

ATTACK SHARK X6 49g SUPERLIGHT Fare, Manyetik Şarj İstasyonlu, PixArt PAW3395 Oyun Sensörü, Bantlı BT/2.4G Kablosuz/Kablolu Oyun Faresi, 26000 DPI, Win11/Xbox için X3 Yükseltme Fareleri (Siyah) Amazon.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı