Laptop için 4.000 TL kaliteli mikrofon önerisi

Kondenser bir mikrofon alıp ses kartıyla bağlasam mı daha iyi ses kalitesi elde ederim yoksa USB ile aldığım birinden mi?

Canli muzik veya muzik kaydi yapmayacaginiz icin bence gerek yok. Beklentiyle alakali bir sey bahsettigim mikrofonlar USB ile baglanmasina ragmen canli yayin, ses kayi ve DC konusmalari icin cok cok yeterli urunler ve karsi taraf sesinizi cok net ve temiz sekilde alir emin olun. Bugun oyuncu kulakliklarindaki mikrofonlarla bile dediklerinizi fena olmayan kalitede yapanlar var.

Canli muzik veya muzik kaydi yapmayacaginiz icin bence gerek yok. Beklentiyle alakali bir şey bahsettigim mikrofonlar USB ile baglanmasina ragmen canli yayin, ses kayi ve DC konusmalari icin cok cok yeterli urunler ve karsi taraf sesinizi cok net ve temiz sekilde alir emin olun. Bugün oyuncu kulakliklarindaki mikrofonlarla bile dediklerinizi fena olmayan kalitede yapanlar var.

Bazı kondenser mikrofonlar da bütçemle aynı fiyatta ses kartıyla birlikte mesela geçen haftalarda bir arkadaş Behringer C1 modeli ve UM2 ses kartını önerdi 4K ya denk geliyor o da tam onu da düşünüyorum sizin düşünceniz nedir konuyla ilgili duymayı çok isterim.

@181951 hocam HyperX mikrofon kullanıyordu sanırım sizi aydınlatabilir.

Bu mikrofona sahibim ama daha önce bu forumda hiç bu mikrofona sahip olduğum hakkında bir şey yazmadım, karıştırdınız muhtemelen :)

Mikrofon iyi, güzel alınabilir kesinlikle memnunum ama ben bu mikrofonu 2K civarı bir fiyata aldığım için memnunum. Şu anki fiyatına değer mi tartışılır? Alternatif olarak daha iyilerini bulabilirseniz bakın derim.

Bu mikrofona sahibim ama daha önce bu forumda hiç bu mikrofona sahip olduğum hakkında bir şey yazmadım, karıştırdınız muhtemelen :)

Mikrofon iyi, güzel alınabilir kesinlikle memnunum ama ben bu mikrofonu 2K civarı bir fiyata aldığım için memnunum. Şu anki fiyatına değer mi tartışılır? Alternatif olarak daha iyilerini bulabilirseniz bakın derim.

Teşekkür ederim güzel öneriniz için araştırmalarım sürmekte.

Teşekkür ederim güzel öneriniz için araştırmalarım sürmekte.

Benim gibi sıradan bir kullanıcıysanız size yeter, ben gürültü engelleme özelliği var sanıp almıştım mesela ama o da yok, uygulamalarla hallediyorum. Bu fiyata önerir miyim emin de değilim.

Benim gibi sıradan bir kullanıcıysanız size yeter, ben gürültü engelleme özelliği var sanıp almıştım mesela ama o da yok, uygulamalarla hallediyorum. Bu fiyata önerir miyim emin de değilim.

Yeni bir sektöre atılmak için arıyorum ben daha çok o yüzden de beni yarıyolda bırakmayacak bir ürün arayışındayım.

Bazı kondenser mikrofonlar da bütçemle aynı fiyatta ses kartıyla birlikte mesela geçen haftalarda bir arkadaş Behringer C1 modeli ve UM2 ses kartını önerdi 4K ya denk geliyor o da tam onu da düşünüyorum sizin düşünceniz nedir konuyla ilgili duymayı çok isterim.

Soylediginiz urunler hakkinda bir fikrim yok ancak bu fiyata alacaginiz bir ses karti da zaten inanilmaz fark yaratacak bir performans vermeyecektir. Obur turlu mikrofonun kendisi kaliteli olur en azindan.

Soylediginiz urunler hakkinda bir fikrim yok ancak bu fiyata alacaginiz bir ses karti da zaten inanilmaz fark yaratacak bir performans vermeyecektir. Obur turlu mikrofonun kendisi kaliteli olur en azindan.

İnternetten ses testlerine baktım çoğu birbirine yakın ses veriyor. Muhtemelen arkaya filtre vb atıldığında da fark çok olmayacak o yüzden kararsızlığımın bir sebebi de bu.

İnternetten ses testlerine baktım çoğu birbirine yakın ses veriyor. Muhtemelen arkaya filtre vb atıldığında da fark çok olmayacak o yüzden kararsızlığımın bir sebebi de bu.

Fark yoksa tekli urun almak daha mantikli. Hem mikrofonun malzeme kalitesi daha iyi olmus olur hem de bir daha ses kartiyla ugrasmamis olursunuz.

Fark yoksa tekli ürün almak daha mantikli. Hem mikrofonun malzeme kalitesi daha iyi olmus olur hem de bir daha ses kartiyla ugrasmamis olursunuz.

Ses kartıyla beraber 2 farklı ürün almamın şöyle bir avantajı olacak birini taksitle kredi kartından çekip diğerini peşin alabileceğim o yüzden sanki daha avantajlıymış gibi geliyor bir de bu podmic bayağı güzel ancak biraz bütçemin üzerinde kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı