Laptop için 4.000 TL kaliteli mikrofon önerisi

Ses kartıyla beraber 2 farklı ürün almamın şöyle bir avantajı olacak birini taksitle kredi kartından çekip diğerini peşin alabileceğim o yüzden sanki daha avantajlıymış gibi geliyor bir de bu podmic bayağı güzel ancak biraz bütçemin üzerinde kalıyor.

Amazon ve HB'de pesin fiyatina 3 taksitle satiliyor sizin icin yeterli mi bilmiyorum tabi ama evet Podmic iyi urundur.

Amazon ve HB'de pesin fiyatina 3 taksitle satiliyor sizin icin yeterli mi bilmiyorum tabii ama evet podmic iyi urundur.

Bir tık da öğrenci olduğum için bir tık fazla geldi bütçemden ama yılbaşından sonraya kalırsa da çok artacak halihazırda kullanan birkaç kişiden C1 ve UM2 ikilisinin çok iyi olduğunu duydum bazı Discord sunucularında galiba o ikiliyi alacağım. Önerileriniz için de çok teşekkür ederim keşke biraz daha bütçem olsaydı da Rode'u veya Elgato wave 3'ü alabilseydim. (üstteki mesajda Rode podmic demişim ama asıl yazmak istediğim Elgato wave 3'dü yanlışlık olmuş yazarken)

Bir tık da öğrenci olduğum için bir tık fazla geldi bütçemden ama yılbaşından sonraya kalırsa da çok artacak halihazırda kullanan birkaç kişiden C1 ve UM2 ikilisinin çok iyi olduğunu duydum bazı Discord sunucularında galiba o ikiliyi alacağım. Önerileriniz için de çok teşekkür ederim keşke biraz daha bütçem olsaydı da Rode'u veya Elgato wave 3'ü alabilseydim. (üstteki mesajda Rode podmic demişim ama asıl yazmak istediğim Elgato wave 3'dü yanlışlık olmuş yazarken)

Wave 3'u Amazon'da pesin fiyatina 6 taksitle alabiliyorsunuz sizi kurtarir mi bilmiyorum tabi. Belki sansiniza bir indirime girer 4-4.5K arasina geriler.

Bu mikrofona sahibim ama daha önce bu forumda hiç bu mikrofona sahip olduğum hakkında bir şey yazmadım, karıştırdınız muhtemelen :)

Mikrofon iyi, güzel alınabilir kesinlikle memnunum ama ben bu mikrofonu 2K civarı bir fiyata aldığım için memnunum. Şu anki fiyatına değer mi tartışılır? Alternatif olarak daha iyilerini bulabilirseniz bakın derim.

Hocam ben Sherlock olduğum için bilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı