Laptop için en iyi termal macun

Kullanıma bağlı olabilir. Ben neredeyse 6 ayda bir içini temizliyordum laptopun. Üşenmeyip macunda tazeliyordum, 6 ay gibi bir süre sonra kıvamı yine iyi olurdu.
Peki sıvı metal uygulamasına ne diyorsunuz? Riski geldiği için konuda sormadım ama aklımı kurcalıyor.

Yazmayı unuttum bende şu an MX4 macun halihazırda mevcut. Başka macun satın alsam aradaki farka değer mi?

Yok dostum MX4 de MX6 da kullandim 3 4 tane coloormaster kullandim en iyisi termal grizly hangisi hatirlamiyorum 2 tane aldim birisi iyi digeri MX4 MX6 gibi.

Hocam Thermal Grizzly de hangi modeli önerirsiniz? Bir de fazla bulaşmayın demişsiniz macunu yenilerken cihazda sorun çıkar diye mi yazdınız? Bana çok bir sorun yaşanır gibi gelmedi.

Ya sogutucu blok duzgun cikaramazsan kastirirsan yamultursan misal islemci tarafi az yamuldu ekran karti serin calisiyor diger taraf yamuldugu icin az temas ediyor ya da bir kısmı temas ediyor bir kısmı etmiyor bu sefer islemci daha cok isiniyor bu yuzden fazla bulasmamak lazim.

MX6 öneririm Thermal Grizzly çabuk kuruyormus.
Bunu kim söylüyor? 4 yıldır kendim kullanıyorum en az 50 cihaza kullandım hiç birinde çabuk kuruduğunu görmedim.

Peki sıvı metal uygulamasına ne diyorsunuz? Riski geldiği için konuda sormadım ama aklımı kurcalıyor.
Sıvı metal kullanmayın cihazı bozar ve gereği yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı