Laptop için gerçekçi yarış simülasyonu önerisi

Yine de "yarış" oyunu sayılıyor.

Başlıkta gerçekçi simülasyon önerisi istendiği için belirttim.

Hocam assetto corsa comp. normali gibi oynaması zormu normal olanı klavye ile oynayamıyordum çünkü.

Ben klavye ile oynuyorum, oyun zor tabi ama oynanışta hiçbir problem yok.

ACC tamamen sim olduğu için zevk alabilmek istiyorsanız oyunun mekaniklerini iyi öğrenmeniz gerekiyor. Ben günlerce YouTube videoları izleyip tüm kontrolleri ve varsayonları öğrenmiştim ama değdi.

Başlıkta gerçekçi simülasyon önerisi istendiği için belirttim.

Ben klavye ile oynuyorum, oyun zor tabi ama oynanışta hiçbir problem yok.

ACC tamamen sim olduğu için zevk alabilmek istiyorsanız oyunun mekaniklerini iyi öğrenmeniz gerekiyor. Ben günlerce YouTube videoları izleyip tüm kontrolleri ve varsayonları öğrenmiştim ama değdi.
Benim bahsettiğim normal olanda gaza basar basmaz kaymaya başlıyordu araç klavye oldugu içinde ayarlıyamıyordum.

Benim bahsettiğim normal olanda gaza basar basmaz kaymaya başlıyordu araç klavye oldugu içinde ayarlıyamıyordum.

Steering assisti açın, throttle deadzone'u yükseltip sensitivity'i düşürün. Mouse yüzünden de olabilir bu dediğiniz onu ayarlayacaksınız. Ben mouse'u tamamen devre dışı bırakıyorum, ya da gaz pedalı-keyboard direksiyon-mouse şeklinde de oynayabilirsiniz daha detaylı dönüş/manevra kabiliyeti için. Bu arada arabada hasar oluşmuşsa da sağa-sola çeker sürüş esnasında, onları da pit stopta vb tamir etmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı