Laptop için IPS monitör önerisi

Bütçe
4000-5500

Armannnnsss

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar,

HP Victus 16 için harici monitör bakınmaktayım, halihazırda zaten ekranım 144Hz fakat ekranın küçük olmasından dolayı rahatsız oluyorum. Tercihen 24" IPS (ghosting olmaz ise VA da olur) panel 165Hz veya üstü.

CS2'de rahat edebileceğim monitörleri önermenizi bekliyorum. Legion R25F-30 modeli gözüme çarptı VA panel olmasına karşın 0.5ms MPRT ve 240Hz olmasından dolayı biraz ona kayıyorum sanırsam. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunları için VA panel kesinlikle tavsiye etmem.

Bu monitör işini görebilir.
Evet VA paneller biraz tartışmalı konu açıkcası, attığınız monitörü yeni gördüm gerçekten güzel görünüyor aslında 1ms GTG ve Rapid IPS kararımı değiştirecek gibi :) Hz'den ödün verip IPS'e yönelmek daha mantıklı olacak sanırım. Teşekkürler.

Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar,

HP Victus 16 için harici monitör bakınmaktayım, halihazırda zaten ekranım 144Hz fakat ekranın küçük olmasından dolayı rahatsız oluyorum. Tercihen 24" IPS (ghosting olmaz ise VA da olur) panel 165Hz veya üstü.

CS2'de rahat edebileceğim monitörleri önermenizi bekliyorum. Legion R25F-30 modeli gözüme çarptı VA panel olmasına karşın 0.5ms MPRT ve 240Hz olmasından dolayı biraz ona kayıyorum sanırsam. Ne dersiniz?
Ben valorant oynamıyorum ama 240hz'den 180hz' ye geçtiğimde bir eksiklik hissetmedim. Tabi 180hz olan cihaz epey üst kalıyor 240 olana göre ama yine de pek fark edeceğini düşünmüyorum. Yani 180hz ips de işinizi görür muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı