Düzgün bir kesim ile 2 kere çıkabilir. Garanti olsun isterseniz 40*80mm alın.@A1peren i7-12700H, 4060M
@A1peren anladım teşekkür ederim. Bu pedi önceden de önermişlerdi de termal Macun'dan daha iyi bir iletkenliğe mi sahiptir acaba?
Faz değişimli padler laptop için en iyisi fakat bunu kullanıyorum, ben de memnunum:Termal ped mi alayım diyorsunuz? Herhangi bir macun pump-out yapar mı?
Haziran'dan beri kullanıyorum hocam. 20-23W çekip throttle olan işlemcim, şu an 45W çekmeden throttle olmuyor hâlâ. Laptop soğutmam iyi olmadığı için sıcaklıklar yine yükseliyor fakat, kendini sonuna kadar götürüyor işlemci. 30-35W sabitleyip kullanıyorum. Pump-out olsa sıcaklıklar yine uçardı ama dediğim gibi yaşamadım 5-6 aydır.@Shinsai Hiç pump-out sorunu yaşadınız mı?
Derdiniz pump-out ise ped daha mantıklı. Macun da işe yarar tabii ki ama ısın-soğu döngüsüne ped kadar dayanamıyorlar.@Shinsai Hiç pump-out sorunu yaşadınız mı?
Kendim yapamadığım ve buradaki bilgisayarcıların da çok becerili olamamasından ötürü macun almıştım. Bir dahaki sefere ben de ped alacağım. Pulsar'ı laptoplar için öneriyorlar ama bir termal ped etmez.Derdiniz pump-out ise ped daha mantıklı. Macun da işe yarar tabii ki ama ısın-soğu döngüsüne ped kadar dayanamıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.