Laptop için termal macun önerisi

Kal kardeşim ben bunu 3 senedir kullanıyorum.

Şaka şaka bu termal macun 1 sene gitmiyor

Sen bunu al bu çok iyi.

Hiçbiri, bu. Listedeki en iyisi CM Maker.

HTK 002'nin ucuz olma sebebi W/MK değeri düşük.
Hocam bu ürünün en iyi olduğunu çok okudum fakat şöyle düşündüm. Ürün sadece 1 gr ve 125 tl , coolermaster 3 veya 4 gram o fiyatta yani bu ürün 2-3 kat daha pahalı o kadarda değer mi sormak istiyorum.

Hocam bu ürünün en iyi olduğunu çok okudum fakat şöyle düşündüm. Ürün sadece 1 gr ve 125 tl , coolermaster 3 veya 4 gram o fiyatta yani bu ürün 2-3 kat daha pahalı o kadarda değer mi sormak istiyorum.
Şahsen değer. Ama dediğim gibi ürün çok pahalı fiyatını hak ediyor mu ediyor ancak her değiştirmek istediğinizde 120TL vermek gerekecek kendinize şu soruyu sorun "her 6 ayda macuna 120TL vermeye gücüm yeter mi?" eğer cevap evetse alın. Macun fiyatını hakediyor ama bir macuna 120TL verecek güç ne yazık ki ülkemizde pek mümkün değil.

Not: 6 ayda bir dedim ama sizin değiştirme sıklığınız farklı olabilir. Ona göre hesaplayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı