Laptop için Type-C to USB dönüştürücü önerisi

lyciaa_0

Decapat
Katılım
3 Nisan 2022
Mesajlar
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Gaming laptop sahibiyim ve laptopta sadece 2 tane USB girişi bulunmakta, malum USB çoğaltmak için takılan cihazlar günümüz şartlarında pahalı olduğundan alamıyorum.
Onun yerine laptopta bir adet Type-C giriş yeri var o Type-C giriş yerine bir dönüştürücü satın alıp taksam(USB olacak şekilde.) klavyemi oraya taksam klavye sağlıklı çalışır mı?(Klavyenin donmaması lazım ışıkları vs. takıklık olmamalı.) Ayrıca bu cihazlardan önerebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden. Not: Type-C giriş 3.0 laptopta SS yazısı yazıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benden aynı durumdan dolayı type-c to usb kablosu aldım. Slim bir şey, kart okuyucuda var ve şuan fiyatı iyi: https://www.hepsiburada.com/orico-t...-ah-12f-p-HBCV00001S3TN5?magaza=LifetechStore

Benim pc :)
1656177878861.png
 
Merhaba bulabildiniz mi? Ben de sizin gibi tekli bir şey arıyorum.
Merhabalar dostum maalesef bulamadım, dönüştürücüler çok güçsüz kalıyordu çünkü baktıklarım önerdiğim usb to usb döüştürücü bunun için ağır şeyler takacaksan 200-300 tl yi gözden çıkarmalısın.
 
Merhaba dostum maalesef bulamadım, dönüştürücüler çok güçsüz kalıyordu çünkü baktıklarım önerdiğim USB to USB döüştürücü bunun için ağır şeyler takacaksan 200-300 TL'yi gözden çıkarmalısın.

Hocam ben bir tek mouse için.
Baseus Type-C OTG Type-C To USB 3.1 Type-C Dönüştürücü Adaptör Mini OTG Ingenuity Series.

Şöyle bir şey aldım.
 

Geri
Yukarı