Çözüm Laptop, içindeki bileşenlere göre düşük performans veriyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Tek kanal 16 GB diye biliyorum. Harici monitöre bağladığımda da değişen bir şey olmuyor, yine %60 civarlarında GPU kullanımı.

Son düzenleyen: Moderatör:

@_Theia_, lütfen 1. kısım hakkında da tam bilgi verin. Görüntü alma portunuzun nereye bağlı olduğunu da teyit ettirin.

Son düzenleme:
@Ramazan Ö hocam bende abra a5 v16.6.3 modeli var, benim görüntü alma portum hdmi yada minidisplay portuna kesin bağlımıdır acaba? Televizyona direk hdmi kablosu ile bağladığım zaman, ekran ayarlarından, hem leptop hemde tv'den intel hd'nin kullandığını görüyorum, monster'ı arayıp sorduğmda ise bana bu işlemler 3.parti olduğunu söyleyip kapattılar. Vga to minidisplay port ile bağlasam çözüm alabilirmiyim acaba?

@Coolkaan123 hocam, maalesef "kesin" olarak bağlı olup olmadığını söylemem. Deneyip gözlemlemek gerek. Şu yazdığımı denemiş miydiniz?

Ayrıca o Monster görevlilerini arayıp "Eğer ben bu giriş çıkışları kullanmayacaksam neden var? Neden böyle bilgisayar satıyorsunuz? Neden soruma yardımcı olmaya çalışmıyorsunuz?" diyebilirsiniz. Gerekirse sikayetvar.com üzerinden de şikayet oluşturabilirsiniz. O zaman daha iyi ilgileneceklerini düşünüyorum.

Teşekkürler, olmadı arayıp iyice sıkıştırayım. Olmadı en son dönüştürücülerle şansımı deneyecegim.
@Ramazan Ö hocam rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın, az önce servisi aradım, bana yüksek hız için displayportuna takın dedi, daha sonra mux olayını anlatınca, cihazınızda mux yok dedi, yaptığınız işlem bir işe yaramaz dediler. Şuan denesem mi denemesem mi ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
@Coolkaan123 hocam, önemli değil. Forumdayız sonuçta. Aksi veya istisna bir durum olmadıktan sonra elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Cihazınızda MUX olmaması doğru ancak kesin olarak "Yaptığınız işlem bir işe yaramaz." demek de yanlış olur. "Yaramayabilir." deseler olabilirdi ancak kesin olarak yaramayacak diye bir şey yok. Konuda da bahsettiğim gibi:

Gerekirse onlara şu konuyu da atabilirsiniz:

Dediğim gibi, portlarınız nereye bağlı olduğunda bitiyor olay. Yukarıdaki örnekten de görebileceğiniz gibi dediğim şey olabiliyor.

Deneyip denememek ise size kalmış. Deneseniz de denemeseniz de sonuçlarınızı merakla bekliyorum.

Askere gitmeden elime cüzi bir miktar para geçerse vga to minidisplayport alıcam, ha geçmezse askerden geldikten sonra'ya kaldı.

Yani MUX yoksa hiçbir türlü maksimum performansa ulaşamıyor muyuz?

@Ramazan Ö sonradan oldu FPS sıkıntıları bir süre sonra oyun 5 10 saniye FPS yarıya düşüyor sonra tekrar aynı FPS'e dönüş sağlıyor problemim bu kullandığım bilgisayar.
ASUS ROG G731_GW_ev009 i9 9880h RTX 2070 16 GB RAM 1 TB SSD.

@Ramazan Ö Hocam haftalardir ayni sorunu ben yaşıyorum. Sistem gereksinimleri yeterince yeterli. Ilk baslarda fps degerleri iyidi. Sonra bir sabah actigimda yerlerde sürünür oldu Kullanilan vram/ram degerleri cok düsük. Ekran kartinin %50 nin altinda kullaniyor. Islemcide ayni.
Hiç birseye karışmamıştım, her zamanki gibi aksamleyiin bi iki el csgo kasip kapatmistim. Sabah actigimda hüsran. 2 gün önce bir arkadasimla saatlerce ugrastik sorunu cözmeye. Nvidia control panel ayarlarini degistirdik. Driverlari tekrardan tek tek indirdik. vs. ama nedeni bulamadik. Sonra bi csgo ya bakak dedik, fps düzelmisti. Nasil düzeldi anlam veremedik. Sevinmistim, taki sabaha kadar. Sabahleyin actigimda ayni sorunla tekrar karsilastim. Artik ne yapacagim bilmiyorum.
Kafayi yicem! rtx 4060 (105w) ekran kartiyla csgo da 80-150 fps almak ne ya. Normalde önceden 400 aliridm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…