Laptop ile kullanmak için Sade ve Sessiz RGB Klavye Önerisi

Bütçe
250 TL

adaylate

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese.
Monster laptopumun klavyesinde bir tuş çıktı ve kayboldu. Klavye değişimine 500 TL istediklerinden dolayı usb klavye almaya karar verdim. Klavyeyi laptopun üzerine koyup kullanacağım için; Alçak profil, sessiz ve RGB'li bir klavye arıyorum, bütçem 250 TL. Tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar herkese.
Monster laptopumun klavyesinde bir tuş çıktı ve kayboldu. Klavye değişimine 500 TL istediklerinden dolayı USB klavye almaya karar verdim. Klavyeyi laptopun üzerine koyup kullanacağım için; alçak profil, sessiz ve RGB'li bir klavye arıyorum, bütçem 250 TL. Tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Redragon kumara öneririm laptop ile kullanacaksanız minik ve sade olması lazım bence ama 300 TL gibi bir fiyatı var.
Redragon kumara öneririm laptop ile kullanacaksanız minik ve sade olması lazım bence ama 300 TL gibi bir fiyatı var.

Zam gelmiş 330 olmuş en az ama yine de çok tatlı.

Merhabalar herkese.
Monster laptopumun klavyesinde bir tuş çıktı ve kayboldu. Klavye değişimine 500 TL istediklerinden dolayı USB klavye almaya karar verdim. Klavyeyi laptopun üzerine koyup kullanacağım için; Alçak profil, sessiz ve RGB'li bir klavye arıyorum, bütçem 250 TL. Tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba Trust 22507 GXT 830-RW Avon Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri buna bakabilir misin ben bunu kullanıyorum. Bütçenin altında ama mekanik hisli olduğu için pek ses çıkartmıyor ama güzel klavyee tavsiye ederim.
Merhabalar herkese.
Monster laptopumun klavyesinde bir tuş çıktı ve kayboldu. Klavye değişimine 500 TL istediklerinden dolayı USB klavye almaya karar verdim. Klavyeyi laptopun üzerine koyup kullanacağım için; Alçak profil, sessiz ve RGB'li bir klavye arıyorum, bütçem 250 TL. Tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Ama gösterdiğim klavye biraz yüksek boyut olarak.

Zam gelmiş 330 olmuş en az ama yine de çok tatlı.
Sağolun gerçekten güzel bir klavyeymiş ama mekanik klavye istemiyorum çünkü çok sesliler
Merhaba Trust 22507 GXT 830-RW Avon Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri buna bakabilir misin ben bunu kullanıyorum. Bütçenin altında ama mekanik hisli olduğu için pek ses çıkartmıyor ama güzel klavyee tavsiye ederim.

Ama gösterdiğim klavye biraz yüksek boyut olarak.
Teşekkür ederim ama daha ufak bir model arıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201110_185510_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20201110_185510_trendyol.com.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 54
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı