Laptop intel grafik kartını kullanıyor

Yaşar Altunbay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, laptop formata gitti geldi oyunlar kasmaya başladı. Bende ekran kartına bakarken Nvidia yerine İntel'i kullandığını gördüm. Bu durumu nasıl düzeltirim ? Önceden ekran kartına baktığımda Nvidia gözüküyordu.

Bağdaştoroco.PNG

EKRAN KARTI.PNG

Bağdaştırıcıda ise sadece İntel grafik kartı gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yaşar Altunbay Öncelikle konu açarken , mesaj atarken "Lütfen" - "acil" ve benzeri ibareler kullanırsanız ceza alırsınız. Sosyalde hesap açmadan önce kurallara bir göz atmanızı tavsiye ediyorum

Sorununuza gelirsek verdiğim linkten en güncel driveri yükleyin Drivers | GeForce . Driveri doğru bir şekilde kurarsanız büyük ihtimalle Nvidia 'nın harici GPU'sunu algılayacaktır. Oynadığın oyunun orjinal olmasına ve güncel olmasına dikkat et eğer bu yaptıklarında işe yaramassa :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Abi'nin çektiği bu videodaki adımları uygulayarak sorunu çözebilirsin.

@Yaşar Altunbay Öncelikle konu açarken , mesaj atarken "Lütfen" - "acil" ve benzeri ibareler kullanırsanız ceza alırsınız.Sosyalde hesap açmadan önce kurallara bi göz atmanızı tavsiye ediyorum

Sorununuza gelirsek verdiğim linkten en güncel driveri yükleyin Drivers | GeForce . Driveri doğru bir şekilde kurarsanız büyük ihtimalle Nvidia 'nın harici GPU'sunu algılayacaktır.Oynadığın oyunun orjinal olmasına ve güncel olmasına dikkat et eğer bu yaptıklarında işe yaramassa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler deneyeceğim.

@Yaşar Altunbay Öncelikle konu açarken , mesaj atarken "Lütfen" - "acil" ve benzeri ibareler kullanırsanız ceza alırsınız.Sosyalde hesap açmadan önce kurallara bi göz atmanızı tavsiye ediyorum

Sorununuza gelirsek verdiğim linkten en güncel driveri yükleyin Drivers | GeForce . Driveri doğru bir şekilde kurarsanız büyük ihtimalle Nvidia 'nın harici GPU'sunu algılayacaktır.Oynadığın oyunun orjinal olmasına ve güncel olmasına dikkat et eğer bu yaptıklarında işe yaramassa

Yalnız hangi ekran kartı modeli bilmiyorum.

@Yaşar Altunbay eğer ki ekran kartınızın Nvidia olduğundan eminseniz ki büyük ihtimalle öyle gözüküyor , sürücüyü kurarken ekran kartınızı otomatik algılayıp kurulumu sorunsuz bir şekilde bitirecektir .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı