Laptop Intel HD graphics ile oyun oynanabilir mi?

yagamilayto31

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir laptopa sahibim.
Sistem özellikleri:
4 GB RAM
Core i5
6 GB Intel Graphics
Bu bilgisayarla oyun oynayabilir miyim?
Intel Graphics'in ekran kartı olmadığını söylüyorlar. Peki 6 GB neyin nesi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oynanabilir. Sizin kullandığınız işlemci ile birlikte gelen dahili ekran kartı. Tam olarak HD Graphics hangi modeli ve işlemci neslini belirtmemişsiniz. Intel HD Graphics'in de farklı modelleri var. Bu GPU'larda üst düzey oyunlar oynamak zor.
i7-4710HQ işlemci kullanıyorum ve bu işlemcide HD Graphics 4600 GPU var.
  • Bu GPU ile GTA 5 ile orta ayarlar ve DX10 ile 30-40 FPS alıyorum. Bilgisayar ısındığı zaman SpeedStep'ten dolayı kasmaya başlıyor, orası ayrı mesele.
  • Outlast'ta orta ayarlarda 25-30 FPS alıyorum.
  • Euro Truck Simulator 2'de düşük ayarlarda 30-40 FPS alıyorum, tabii tek oyunculuda.
  • Train Simulator'da 15 FPS alıyorum, gerçi bu oyun optimizasyon sıkıntılı.
  • GTA San Andreas'ta 50-60 FPS yalnız V-Sync'yi açmam gerekiyor. Yoksa görüntüde titreme oluyor. Ayrıca V-Sync açıkken normalde FPS 30'a sabitleniyor, mod yardımıyla bunu 60 FPS'ye çıkardım.
  • CS:GO'da 10-15 FPS falan.
  • Zula'da 40-50 arası.
  • Train Sim World'de 7-8 FPS.
CS:GO ve Zula'yı zaten çok çok nadir oynuyorum.

Not: Yalnız HD Graphics, paylaşımlı GPU'dur.

Son düzenleme:
Merhaba, Intel Core i5 650, 3.20 GHz 2 cekirdek, Windows 10, 8 GB, 500 GB depolama alanı var, DirectX 12 ekran kartı, Intel HD Graphics 4 GB'lık. Hangı ekran kartı takarım acaba ve nasıl donmadan kasmadan oyun oynarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…