Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #1 Oyun oynarken laptop ısınıyor, işlemci yavaşlıyor ve oyun kasıyor. Sürprizbozan: CPU Intel Celeron B830
Oyun oynarken laptop ısınıyor, işlemci yavaşlıyor ve oyun kasıyor. Sürprizbozan: CPU Intel Celeron B830
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Eylül 2020 #2 Değiştirme zamanı gelmiş artık. Artı 0 Eksi Çözüm
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Eylül 2020 #3 Termal macun yenileyin, içini güzelce bir temizleyin. Bir de temiz kurulum yaparsanız sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Termal macun yenileyin, içini güzelce bir temizleyin. Bir de temiz kurulum yaparsanız sorununuz çözülecektir.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #4 Revivmeooi dedi: Değiştirme zamanı gelmiş artık. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #5 Revivmeooi dedi: Değiştirme zamanı gelmiş artık. Genişletmek için tıkla... bencede Yamete Kudasai dedi: Termal macun yenileyin, içini güzelce bir temizleyin. Bir de temiz kurulum yaparsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... içini temizledim geçici süreyle düzeldi ama nedense tekrar başladı. Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Değiştirme zamanı gelmiş artık. Genişletmek için tıkla... bencede Yamete Kudasai dedi: Termal macun yenileyin, içini güzelce bir temizleyin. Bir de temiz kurulum yaparsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... içini temizledim geçici süreyle düzeldi ama nedense tekrar başladı.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Eylül 2020 #6 Midgard dedi: içini temizledim geçici süreyle düzeldi ama nedense tekrar başladı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir kalıntı bırakmadan temizle. Ben böyle yaptım sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Midgard dedi: içini temizledim geçici süreyle düzeldi ama nedense tekrar başladı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir kalıntı bırakmadan temizle. Ben böyle yaptım sorunum çözüldü.
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #7 Yamete Kudasai dedi: Hiçbir kalıntı bırakmadan temizle. Ben böyle yaptım sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Tamam kırmadan yaparsam iyi Başka ne yapabilirim? Temiz kurulum yaptım, bütün driverleri yükledim. Isınması 30 saniye falan gecikti ama yinede ısınıyor :/. Son düzenleme: 23 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Hiçbir kalıntı bırakmadan temizle. Ben böyle yaptım sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Tamam kırmadan yaparsam iyi Başka ne yapabilirim? Temiz kurulum yaptım, bütün driverleri yükledim. Isınması 30 saniye falan gecikti ama yinede ısınıyor :/.