kaan uzpeder Centipat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #1 Bilgisayarım oyunlarda çok ısınıyor nasıl çözebilirim (harici bir laptop altı fanı kullanıyorum) ve FPS düşüklüğünün sorunu bu olabilir mi? CS:GO'da sıcaklık değerleri bunlar. FPS ısınınca 8'e düştü. Dosya Ekleri fs.PNG 468,9 KB · Görüntüleme: 118
Bilgisayarım oyunlarda çok ısınıyor nasıl çözebilirim (harici bir laptop altı fanı kullanıyorum) ve FPS düşüklüğünün sorunu bu olabilir mi? CS:GO'da sıcaklık değerleri bunlar. FPS ısınınca 8'e düştü.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.542 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #2 İçerisi tozlanmış olabilir, temizlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 914 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 25 Mart 2020 #3 Fanı temizleyip termal macun sürün. Artı 0 Eksi
KS KS kaan uzpeder Centipat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #4 1 ay önce ikisinde yaptım tekrar yapmam gerekirmi Artı 0 Eksi
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 914 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 25 Mart 2020 #5 kaan uzpeder dedi: 1 Ay önce ikisinde yaptım tekrar yapmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Termal macun sürmüş müydünüz? Artı 0 Eksi
kaan uzpeder dedi: 1 Ay önce ikisinde yaptım tekrar yapmam gerekirmi. Genişletmek için tıkla... Termal macun sürmüş müydünüz?
KS KS kaan uzpeder Centipat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #6 waieNNN dedi: Termal macun sürmüş müydünüz? Genişletmek için tıkla... evet sürdüm Artı 0 Eksi
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 914 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 25 Mart 2020 #7 kaan uzpeder dedi: Evet sürdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam termal macun sürüp içeriyi temizledim diyorsunuz, demek ki doğru bir şekilde temizlemediniz 1 ay sonra o sıcaklığı görmesi mümkün değil çünkü. Artı 0 Eksi
kaan uzpeder dedi: Evet sürdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam termal macun sürüp içeriyi temizledim diyorsunuz, demek ki doğru bir şekilde temizlemediniz 1 ay sonra o sıcaklığı görmesi mümkün değil çünkü.
KS KS kaan uzpeder Centipat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #8 waieNNN dedi: Hocam termal macun sürüp içeriyi temizledim diyorsunuz, demek ki doğru bir şekilde temizlemediniz 1 ay sonra o sıcaklığı görmesi mümkün değil çünkü. Genişletmek için tıkla... bunu yaparken yanımda bilen bir kişi vardı Artı 0 Eksi
waieNNN dedi: Hocam termal macun sürüp içeriyi temizledim diyorsunuz, demek ki doğru bir şekilde temizlemediniz 1 ay sonra o sıcaklığı görmesi mümkün değil çünkü. Genişletmek için tıkla... bunu yaparken yanımda bilen bir kişi vardı