Laptop ısınması nasıl engellenir?

Bakılırsa laptopların altına hava delikleri olur. Oraya cımbız falan soksa "ince ise" olur. Kürdandan daha sağlam olur aynı anda, böylece içinde kürdanın kırılması gibi bir olay olmaz.

Fanı sabit tutsun da ne ile yaptığı fazla önemli değil kıralacağını sanmıyorum deliğe giriyorsa zorlamadan kırılmaz zaten varıp da oraya Jett motorunun havasını tutmayacağına göre.

Fanı sabit tutsun da ne ile yaptığı fazla önemli değil kıralacağını sanmıyorum deliğe giriyorsa zorlamadan kırılmaz zaten varıp da oraya Jett motorunun havasını tutmayacağına göre.

Bir ara aptallığım tutup bilgisayarının altına dediğiniz gibi kürdan sokmuştum fanlar temizlerken dönmesin diye. Sonra kürdan içinde kırılmasın mı? Tabii sonra zorunlu içini açmıştım.

Bir ara aptallığım tutup bilgisayarının altına dediğiniz gibi kürdan sokmuştum fanlar temizlerken dönmesin diye. Sonra kürdan içinde kırılmasın mı? Tabii sonra zorunlu içini açmıştım.
Hocam laptop iç temizlik yaparken bişey yaşadınızmı?
Zaten içini aça biliyorsanız neden açmadınız ki :D?

Dediğim gibi tecrübeli biriyle birlikte yaptım.

Hocam laptop iç temizlik yaparken bir şey yaşadınız mı?

Dediğim gibi tecrübeli biriyle birlikte yaptım.

Hiçbir sorun yaşamadım. Sadece bilgisayarın altındaki vida türüne uygun tornavida bulamamıştım. Diğer türlü hayatımda yaptığım en eğlenceli şeydi. Biraz merak gidermiş oluyorum öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı