Laptop işlemci ısınma sorunu

Arkadaşlar daha birkaç gün önce bende de aynı sorun vardı çözdüm. Oyun oynarken 96 dereceleri görüyor kitleniyordu falan. Sonra Zalman stg2 termal macunu aldım kullandım güzelce şu anda stress testine soktuğumda oyunlarda falan 85 dereceyi geçmiyor neredeyse. Laptop zaten 65 dereceden sonra fanları çalıştırmaya başlıyor. Oyunu kapattıktan 15 saniye civarında tekrardan soğuyor ve fanlar duruyor. Böyle laptop ısınmalarında en kolay ve net çözüm fanların, hava giriş çıkışlarının temizliği ve kaliteli bir termal macun işinizi görecektir. Boşuna altına soğutucu vs başka masraflara girmeyin. Tamircilere de gidecekseniz mutlaka macunu kendiniz alıp verin ki ucuz 10 liralık macunu koyup göndermesinler sizi. Ayrıca pil işaretine sağ tıklayarak performans modunu dengeliye çekin. Genelde oyun için orayı performasta bırakırlar hep. Çözülecektir ısınma sorunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı