can gündoğdu28
Hectopat
işlemcime baktığımda üzerinde plastik vida gibi birsey gördüm ama sanki onu döndürdügüm zaman cıkacakmış gibiLaptop işlemcileri anakarta birleşik diye biliyorum.
anladım benimki değişiyor gibiBildiğim kadarıyla laptop işlemcileri değişmiyor zaten değişse bile laptop işlemcisi gerekiyor. Laptop işlemcileride ayrı olarak satılmıyor ikinci elde belki bulunabilir ama uyacağını sanmıyorum
Ama aslında değişedebilir benim işlemci A10 9620P anakartın Ryzen 3200u yu desteklediğini ve değişim olabildiğini duymuştum araştırmıştım ama işlemci ayrı satılmıyordu.anladım benimki değişiyor gibi
Laptopların işlemcisi veya ekran kartları depiştirilemez sadece RAM artılabilir ve belki duymuş olabilirsin ama onlar özel modellerdir. Sende sadece RAM artırılır.
gaza geldim tekrar sökecegim pc yiişlemci cıkıyormu bakacagım
tekrar sökecegim pc yi eğer işlemci anakarttan cıkarsa değişir galibaAma aslında değişedebilir benim işlemci A10 9620P anakartın Ryzen 3200u yu desteklediğini ve değişim olabildiğini duymuştum araştırmıştım ama işlemci ayrı satılmıyordu.
değiştimi?tekrar sökecegim pc yi eğer işlemci anakarttan cıkarsa değişir
Laptop anakartlarında işlemciyi sökmek için yuvarlak bir kilit varsa eğer Onu düz tornavida ile çevirince işlemci çıkıyor. Masa üstü gibi soket yatağı görünüyor. Aynı sokette işlemcilerle değiştirilir mi bilmiyorum denemk gerek. Onboard yani anakarta gömülü işlemciler değişmez çıkmazLaptop işlemcileri anakarta birleşik diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.