Laptop İşlemci Yükseltmesi

Karl Marx

Megapat
Daha fazla  
Yakin zamanda 2. el HP G62-B30SG model bir laptop satın aldım. İçini açıp bir güzel kurcaladım. Sanşlıyım ki bir problemi yok. Anakartı incelerken işlemcinin değiştirebildiğini gördüm. Su an içindeki mevcut işlemci modeli İ5 460M. Aliexpress'te kontrol ettiğim üzere 988 pin bir işlemciymiş. Bu bilginin dogruluğundan tabii ki emin değilim. Acaba ayni pin sayısına sahip bu işlemciden daha güçlü bir işlemci var mıdır? Ve laptop bu işlemciye yeterli enerji sağlayabilir mi? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Yakın bir zamanda inceleme yapmayı da düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS desteği olsa ne olacak ki ? XM'in TDPsi 55W, mevcut işlemcinin 35W, olacak iş değil.

Upgrade bütçen varsa, makinayı kullanmayıp 2. ya da 3. nesil işlemcili bir makinaya geçmen daha iyi olur. Birinci nesiller hem zayıf hem de RAMleri düşük frekansta kullanabiliyor.

İlla yapacağım diyorsan CPU-Z mainboard sekmesinden çipset bilgisini verir misin? Ama öncesinde fiyatlara bak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı