iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
5000₺

ByLuzy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone modele geçmek istiyorum. Sanayide çalıştığımdan dolayı öyle oyunlarla işim olmuyor. Gündelik kullanım için alınır mı?

Arkadaşlar iPhone modele geçmek istiyorum. Sanayide çalıştığımdan dolayı öyle oyunlarla işim olmuyor. Gündelik kullanım için alınır mı?

iPhone düz modeller alınmaz benim tercihim o bütçeye Honor 400 Pro veya magic 7 Pro daha iyi Android tarafında güzel telefonlar sıkmaz sizi.

iPhone düz modeller alınmaz benim tercihim o bütçeye Honor 400 Pro veya magic 7 Pro daha iyi Android tarafında güzel telefonlar sıkmaz sizi.

İşte iPhone istiyorum bir modeli var telefonun.

Oyun oynadığımdan dolayı gündelik kullanıma yeteceğini düşünüyorum.

İşte iPhone istiyorum bir modeli var telefonun.

Oyun oynadığımdan dolayı gündelik kullanıma yeteceğini düşünüyorum.

Hocam bu bütçede Android tarafında alıcağınız telefon 15'ten daha iyi şeyler karşılar düz modelleri güzel olmuyor Pro model almak istiyorsanız 14 Pro'lar 65k falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Biraz daha ucuzuna 16e var, ona da bakabilirsin. Ekran olarak 13'e çok benzediği ve tek kamerası olduğu için düşündürücü ama donanımı güçlü.

Üstte o optik gibi var ya o benim hoşuma çok gidiyor. IPhone'larda 16e için de bilmiyorum. Cihaz piyasaya yeni sürüldü ve alan kişilerin de memnuniyetle kullandığı hakkında bir bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı