M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.451 Çözümler 9 27 Temmuz 2022 #1 Laptopu prizde kullanırken %100 gösteriyor ama laptop kapandığında ve bir süre sonra tekrar açıldığında %96-98 falan oluyor. Normal bir durum mudur?
Laptopu prizde kullanırken %100 gösteriyor ama laptop kapandığında ve bir süre sonra tekrar açıldığında %96-98 falan oluyor. Normal bir durum mudur?
Dontdoclap Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 755 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 mkt80 dedi: Laptopu prizde kullanırken %100 gösteriyor ama laptop kapandığında ve bir süre sonra tekrar açıldığında %96-98 falan oluyor. Normal bir durum mudur? Genişletmek için tıkla... Uyku moduna giriyorsa normal. Artı 0 Eksi
mkt80 dedi: Laptopu prizde kullanırken %100 gösteriyor ama laptop kapandığında ve bir süre sonra tekrar açıldığında %96-98 falan oluyor. Normal bir durum mudur? Genişletmek için tıkla... Uyku moduna giriyorsa normal.
KS KS M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.451 Çözümler 9 27 Temmuz 2022 #3 Dontdoclap dedi: Uyku moduna giriyorsa normal. Genişletmek için tıkla... Hocam kapatıyorum direk laptopu uyku modunda olmuyor. Artı 0 Eksi
Dontdoclap dedi: Uyku moduna giriyorsa normal. Genişletmek için tıkla... Hocam kapatıyorum direk laptopu uyku modunda olmuyor.
Dontdoclap Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 755 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 mkt80 dedi: Hocam kapatıyorum direk laptopu uyku modunda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Açılışta da birsuru hizmet çalışmaya başlıyor vb. Hocam 1-2 azalması normaldir siz telefonunuza reset atarken de aynı şey olabiliyor. Artı 0 Eksi
mkt80 dedi: Hocam kapatıyorum direk laptopu uyku modunda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Açılışta da birsuru hizmet çalışmaya başlıyor vb. Hocam 1-2 azalması normaldir siz telefonunuza reset atarken de aynı şey olabiliyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 27 Temmuz 2022 #5 Ne kadar bir süreden bahsediyoruz? Artı 0 Eksi
KS KS M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.451 Çözümler 9 27 Temmuz 2022 #6 AnotherJourney dedi: Ne kadar bir süreden bahsediyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam ölçmedim süreyi maalesef. Şimdi aklıma geldi böyle bir şey yaşandığı sorayım dedim. Dontdoclap dedi: Açılışta da birsuru hizmet çalışmaya başlıyor vb. Hocam 1-2 azalması normaldir siz telefonunuza reset atarken de aynı şey olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Ne kadar bir süreden bahsediyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam ölçmedim süreyi maalesef. Şimdi aklıma geldi böyle bir şey yaşandığı sorayım dedim. Dontdoclap dedi: Açılışta da birsuru hizmet çalışmaya başlıyor vb. Hocam 1-2 azalması normaldir siz telefonunuza reset atarken de aynı şey olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.237 Çözümler 55 27 Temmuz 2022 #7 mkt80 dedi: Hocam ölçmedim süreyi maalesef. Şimdi aklıma geldi böyle bir şey yaşandığı sorayım dedim. Anladım hocam sağolun. Genişletmek için tıkla... Kapatıp hemen açtığınız da azalması normal değil ama kapatıp bir kaç saat sonra açtığınızda azalması çok normal arkadaşın da dediği gibi telefonnla aynı mantık Artı 0 Eksi
mkt80 dedi: Hocam ölçmedim süreyi maalesef. Şimdi aklıma geldi böyle bir şey yaşandığı sorayım dedim. Anladım hocam sağolun. Genişletmek için tıkla... Kapatıp hemen açtığınız da azalması normal değil ama kapatıp bir kaç saat sonra açtığınızda azalması çok normal arkadaşın da dediği gibi telefonnla aynı mantık