Uyku moduna giriyorsa normal.Laptopu prizde kullanırken %100 gösteriyor ama laptop kapandığında ve bir süre sonra tekrar açıldığında %96-98 falan oluyor. Normal bir durum mudur?
Hocam kapatıyorum direk laptopu uyku modunda olmuyor.Uyku moduna giriyorsa normal.
Açılışta da birsuru hizmet çalışmaya başlıyor vb. Hocam 1-2 azalması normaldir siz telefonunuza reset atarken de aynı şey olabiliyor.Hocam kapatıyorum direk laptopu uyku modunda olmuyor.
Hocam ölçmedim süreyi maalesef. Şimdi aklıma geldi böyle bir şey yaşandığı sorayım dedim.Ne kadar bir süreden bahsediyoruz?
Anladım hocam sağolun.Açılışta da birsuru hizmet çalışmaya başlıyor vb. Hocam 1-2 azalması normaldir siz telefonunuza reset atarken de aynı şey olabiliyor.
Kapatıp hemen açtığınız da azalması normal değil ama kapatıp bir kaç saat sonra açtığınızda azalması çok normal arkadaşın da dediği gibi telefonnla aynı mantıkHocam ölçmedim süreyi maalesef. Şimdi aklıma geldi böyle bir şey yaşandığı sorayım dedim.
Anladım hocam sağolun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.