Laptop klavye tuşları sökülür mü?

Tamam ama kaça yaparlar en kötü.
Tamda mouse alacaktım ona para biriktiriyordum.

O piyasayı bilmiyorum ama maksimum 50 lira tutar seni kaziklamak isteyenlere aldanma konuyu biliyormuş gibi yani bunlardan anlıyormuş gibi yap.
Ben bir tek boşluk ve CTRL denemiştim ama boşluk tuşu calişmadi babam tamir etti.

Yaklaşık 1 yıl önce kola döktüm, iyice kuruyunca PC kapalıyken kolonyayla (abartmadan) klavyenin tuşlarının içine girebildiğim kadar kulak çöpü ile temizledim. 5-6 gün sonra yok hiç dökmemişim gibiydi şuan eser yok. Tuşları çıkarmadan böyle halletmiştim ben. Tabii eğer tuş çalışmıyorsa bu çalışır mı bilmem.

Hocam bunun gibi yapmanız çok zor değil mi?
evet denemeyeceğim vazgeçtim
Yaklaşık 1 yıl önce kola döktüm, iyice kuruyunca PC kapalıyken kolonyayla (abartmadan) klavyenin tuşlarının içine girebildiğim kadar kulak çöpü ile temizledim. 5-6 gün sonra yok hiç dökmemişim gibiydi şuan eser yok. Tuşları çıkarmadan böyle halletmiştim ben. Tabii eğer tuş çalışmıyorsa bu çalışır mı bilmem.
hemen deneyeyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı