Laptop klavyesinde gecikme var

axeeh

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-13620 H RTX 3050 6GB
Laptop kullanıyorum ve oyunlarda W, A, S, D tuşları veya herhangi tuşa bastığımda geç algılıyor ve tuşu bıraktığımda hala tuşa basmaya devam ediyor ve karakter hareket etmeye devam ediyor. Google da yazı yazdığımda da geç yazıyor bunun çözümü nedir?

Laptop kullanıyorum ve oyunlarda W, A, S, D tuşları veya herhangi tuşa bastığımda geç algılıyor ve tuşu bıraktığımda hala tuşa basmaya devam ediyor ve karakter hareket etmeye devam ediyor. Google da yazı yazdığımda da geç yazıyor bunun çözümü nedir?
Yazılımsal bir sorun olabilir garantisi devam ediyorsa garantiye göndermekte fayda var.

Tam olarak kaç saniyelik bir gecikmeden bahsediyoruz? Her uygulamada var mı? Bilgisayarı yeniden başlatırken BIOS'a girince orada sağ sol basınca da aynı gecikme var mı?

Bu dediğin sanki pc kasıntıya girmiş komutları hemen yerine getiremiyor gibi geldi biosa gir orda dene , biosda sıkıntı yoksa format at.

Tam olarak kaç saniyelik bir gecikmeden bahsediyoruz? Her uygulamada var mı? Bilgisayarı yeniden başlatırken BIOS'a girince orada sağ sol basınca da aynı gecikme var mı?

Normal kullanımda gecikme çok yok. Daha çok oyunlarda hareket ederken arada gecikme oluyor saniye belirtemiyorum değişebiliyor W ya basıyorum ilerliyor ama bıraktığımda hala 4 5 saniye ilerliyor gibi.

Bu dediğin sanki PC kasıntıya girmiş komutları hemen yerine getiremiyor gibi geldi BIOS'a gir orada dene, BIOS'da sıkıntı yoksa format at.

Demin girdim sıkıntı yok BIOS'ta.

Son düzenleme:
Normal kullanımda gecikme çok yok. Daha çok oyunlarda hareket ederken arada gecikme oluyor saniye belirtemiyorum değişebiliyor W ya basıyorum ilerliyor ama bıraktığımda hala 4 5 saniye ilerliyor gibi.

Demin girdim sıkıntı yok BIOS'ta.
cpu %100 oluyorsa komutlar sıkışıyor olabilir akla gelen şeyleri denemek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı