Laptop klavyesini ne ile yapıştırabilirim?

Starlink_0

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Laptopta birkaç haftadan beridir, klavye çerçevesinin sol tarafından çıkma vardı ama çok büyük değildi. Bugün bilgisayarı biraz eğince tuş sensörleri bile sol taraf komple öne doğru yattı. Yani klavyenin oturtulduğu beyaz zemin gözüküyor. Bunu tuş sensörlerine falan zarar vermeden veya işlemi uyguladıktan sonra performansını düşürmeyecek, zarar vermeyecek şekilde nasıl sabitleyebilirim? Bunun için özel yapıştırıcılar vb var mıdır?

Herkese iyi akşamlar. Laptopta birkaç haftadan beridir, klavye çerçevesinin sol tarafından çıkma vardı ama çok büyük değildi. Bugün bilgisayarı biraz eğince tuş sensörleri bile sol taraf komple öne doğru yattı. Yani klavyenin oturtulduğu beyaz zemin gözüküyor. Bunu tuş sensörlerine falan zarar vermeden veya işlemi uyguladıktan sonra performansını düşürmeyecek, zarar vermeyecek şekilde nasıl sabitleyebilirim? Bunun için özel yapıştırıcılar vb var mıdır?
Pili şişmiş olabilir mi?

Bir bilgisayarcıya gidin.
Bilgisayarcıya gidince zaten adamda onu yapıştıracak ve ne kadar fiyat çıkarır belli değil. Zaten çok zor bir işlem değil sadece bunları sabitlemek için hangi yapıştırıcılar kullanılıyor onu alıp kendim yapmak için sordum.

Pili şişmiş olabilir mi?
Yok pilinde falan bir sıkıntı yok. Sadece yapıştırıcı etkisini kaybettiği için sol tarafında bir çıkma söz konusu.

Çok anlaşılabilir mi bilemiyorum ama sorunumuz bu sadece sol üst kısmında çıkma olduğu için bu kadar çekebiliyorum. Zemin ve pil düz bir sıkıntısı yok. Dediğim gibi yapışkanı artık etkisini yitirmiş olmalı.

Dosya Ekleri

• IMG_20230525_192324.jpg
    IMG_20230525_192324.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı