Çözüldü Laptop Mikrofonu Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mikrofonum birkaç gün öncesine kadar sorunsuzca çalışıyordu, bugün çalışmadığını fark ettim. Sürücülerde vs. hiçbir problem görünmüyor. Fakat mikrofona hiçbir şekilde ses gitmiyor. Kulaklığımda mikrofon yok, belki o yüzdendir diye çıkarıp denedim fakat yine de bir sonuç alamadım. Sürücüleri silip yükledim (Silsem bile sürücüler yüklüymüş gibi gösteriyordu Windows) yine hiçbir sonuç alamadım. Donanımsal olarak bozulmuş olması mümkün gelmiyor bana, kameranın yanında hemen çift mikrofon bulunuyor ve hiçbir şekilde darbe almadı. Sorun nasıl çözülebilir? Donanımsal olarak bozulmuş olması mümkün müdür?

Çözüm
Mesela nerede ses alamıyorsunuz? Bu sorun Windows 10 sürüm 1809'a geçtikten sonra mikrofon izni kapalı olduğu için olmuş olabilir mi?

Windows un ayarlar menüsünde mikrofon başlığı altında Bu cihazda mikrofon erişimine izin ver diye bir seçenek var. Onun açık olup olmadığını kontrol ediniz.
Mesela nerede ses alamıyorsunuz? Bu sorun Windows 10 sürüm 1809'a geçtikten sonra mikrofon izni kapalı olduğu için olmuş olabilir mi?

Eki Görüntüle 353320
Sizden 1 dakika sonra yazdım görmemişim

Eki Görüntüle 353320
Evet, sorunu bu şekilde çözdüm, CS:GO'da konuşamıyordum, sorun oyunda sandım başta, sonra diğer oyunlarda da denedim onlarda da konuşamadım. Sorun buymuş, çözüldü, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…