Laptop modelleriniz nedir?

Hangi donanımdan hangi donanıma güncellediniz hocam?
8 GB tek modül 2400 MHz Samsung RAM vardı. Attım, 2x8 2666 MHz Hynix RAM aldım.
1 TB 5400 RPM WD Blue 128 MB önbellekli HDD vardı. Önce yanında 970 EVO 250 GB ekledim. Sonra evde kuytu köşede bozuk bir laptopta 120 GB Kington'ın eski ve dandik bir SSD'si olduğu aklıma geldi. HDD'yi atıp onu taktım.

Geriye sadece Wi-Fi kartı kaldı herhalde ama o 100 Mbps destekliyor. Ben daha o hıza bile ulaşamıyorum internetim sağ olsun.

940MX kanser bir kart değil eğer fazla oyun oynamıyorsanız. Bende de 940MX var çünkü.

Bu ne zaman karşıma gelse bu konuyu açacağım bu kart psikolojimi bozmuştu :D daha doğrusu PC
Bahsettiğim arkadaşın adı Lenovo Ideapad 510 4 GB 940MX 12 GB DDR4 RAM i5 6200u var kağıt üzerinde performansı iyi olması lazım ama gel gelelim bu arkadaş GTA 5 en düşük ayarlarda 25-30FPS geziyor ve bütün oyunlarda öyle sağ Klik'e basarsın yarım saatte açılır FPS düşmesi yer neyse yine psikolojimi bozdu :D sattım sonunda ihtiyacı olan birine.

8 GB tek modül 2400 MHz Samsung RAM vardı. Attım, 2x8 2666 MHz Hynix RAM aldım.
1 TB 5400 RPM WD Blue 128 MB önbellekli HDD vardı. Önce yanında 970 EVO 250 GB ekledim. Sonra evde kuytu köşede bozuk bir laptopta 120 GB Kington'ın eski ve dandik bir SSD'si olduğu aklıma geldi. HDD'yi atıp onu taktım.

Geriye sadece Wi-Fi kartı kaldı herhalde ama o 100 Mbps destekliyor. Ben daha o hıza bile ulaşamıyorum internetim sağ olsun.
İyi bir güncelleme olmuş. Benim laptop maksimum 12Gb 1600Mhz destekliyor :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı