Hayır aynı çözünürlükte de artırabilirsin, çözünürlüğü düşürürsen daha yüksek Hz çıkabilirsin ama.Bunu yaparken çözünürlük de düşürülüyor mu?
Bozulmaz, çıkabildiğin en yüksek Hz neyse onu kullan. Ben 66 yapınca ekran sapıtıyor diye 65'te kaldım, sen 71 Hz görmüşsün o şekilde kullan. Paneller arasında OC potansiyeli farkediyor, senin panel iyiymiş baya artırabilmişsin Hz.Bozulur mu bozulmaz mı? Ben tam olarak anlamadim. 65 Hz yapsam peki bozulur mu?
Hayır aynı çözünürlükte de artırabilirsin, çözünürlüğü düşürürsen daha yüksek Hz çıkabilirsin ama.
Bozulmaz, çıkabildiğin en yüksek Hz neyse onu kullan. Ben 66 yapınca ekran sapıtıyor diye 65'te kaldım, sen 71 Hz görmüşsün o şekilde kullan. Paneller arasında OC potansiyeli fark ediyor, senin panel iyiymiş bayağı artırabilmişsin Hz.
Hayır aynı çözünürlükte de artırabilirsin, çözünürlüğü düşürürsen daha yüksek Hz çıkabilirsin ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.