Laptop mu masaüstü bilgisayar mı alınmalı?

HüseyinKrhn

Centipat
Daha fazla  
Lise 2 öğrencisiyim ve masaüstü alırsam oyundan başka bir şey yapmayacağım, laptop alırsam üniversiteye gidince falan kullanırım ve çok oyun oynayan birisiyim. Ne yapmalıyım?

Vallahi bu kişiye göre değişir bana sorarsan ben masaüstü almak için laptopumu satmıştım zamanında o zamandan beride laptop almadım bir daha. Ama laptop kullanmayı o kadar çok özlüyorum ki anlatamam keşke oyuncu laptopum olsa diyorum bazen çünkü ben yayılarak oturuyorum biraz koltukta falan o zamanlar çok hoşuma gidiyor sandalye başında çok yoruyor bir de ben bilgisayar başında çalıştığım için akşama kadar zaten koltuktayım iskence gibi geliyor evde de oturursam. Ancak ikisinin de kendisine göre önde olduğu konular var bence bu sana kalmış bir şey.

Hocam bütçe önemli hem üniversite zamanında işini görür hem de oyun oynayabileceğiniz laptoplar bulunuyor.

Lise 1 de laptop aldım üniversitede de kullanırım diye(mezuna kaldım) 5 yıl geçtikten sonra hiçbir işe yaramadı. Şimdi yeni laptop aldım işime bakıyorum, Demek istediğim ortalama bir laptop alırsanız 4 - 5 yıl sizi anca götürüyor sonrası yok. (Oyun ve ekran kartı isteyen uygulamalar açısından)

Kardeşim üniversiteye gideceksen laptop al derim. Masaüstü alırsan gideceğin zaman laptop alsaydım keşke diyeceksin. Sonra masaüstünü satışa koyacaksın sonra laptop için o dönemin kuru ile alırsın/alamazsın uğraşırsın. Laptop al güzelinden.

Bu tamamen duruma göre değişiklik gösterebilir. Performans açısından bakarsan tabii ki masaüstü fakat ben canavar gibi bilgisayar topladım 1 sene sonra iş imkanı çıktı evde bıraktım işe geldim şimdi evde yatıyor bilgisayar. Satıp laptop alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı