Türksat Kablonet modem önerisi

Türksat'ın verdiği Netmaster CBW-383zn modeminden memnun kalmayanlar var. Bugün abonelik yaptım; pazartesi kurulumu yapılacak. Modemden memnun kalmazsam, bütçe önemli değil, önerebileceğiniz modemler var mı?
Kablonet o modemi kurmuyor, H&D NE1611C modelini kuruyor, ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece biraz geç açılıyor.

Kablonet o modemi kurmuyor, H&D NE1611C modelini kuruyor, ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece biraz geç açılıyor.

TurkNet “55 Mbps’ye kadar VDSL” olduğunu söyledi. Türksat ise “100 Mbps fiber” verebileceğini belirtti. Fiber bina girişine kadar gelmiş ama daireye çekilmemiş; buna rağmen 100 Mbps hız alabileceğimi söylediler. Verecekleri modem iyiyse sorun yok. Öte yandan, eve kadar fiber kablo çekilirse 1000 Mbps hıza kadar çıkabiliyormuş. Bana özel fiber kablo çekilemez mi? Ücreti neyse ödemeye hazırım. 🙂

O konularda cok bilgim yok hocam, bu modemle 3-4 ay gecirmisimdir, dediginiz model bozulmustu 7 veya 8 yılın ardindan bunu gelip taktilar, daha iyi cekiyor ve kopma yasamadim. Kendim ayar yaptim tabii, 2.4GHz'i kapayıp 5G bandını 80MHz olması lazımdı oyle bir ayar vardı ona cekmistim ama bazı telefonlar gormuyor eski modeller. Kendi stok ayarında goruyor.

O konularda cok bilgim yok hocam, bu modemle 3-4 ay gecirmisimdir, dediginiz model bozulmustu 7 veya 8 yılın ardindan bunu gelip taktilar, daha iyi cekiyor ve kopma yasamadim. Kendim ayar yaptim tabii, 2.4GHz'i kapayıp 5G bandını 80MHz olması lazımdı oyle bir ayar vardı ona cekmistim ama bazı telefonlar gormuyor eski modeller. Kendi stok ayarında goruyor.
Bana 383ZN modem vermezler değil mi? İnşallah dediğiniz modemi verirler.

Bana 383ZN modem vermezler değil mi? İnşallah dediğiniz modemi verirler.
Hocam bu modem standart oldu demişlerdi bana, aynısından yani dediginiz modelden artık takmıyoruz demislerdi. Ankara'da yasiyorum sehirden şehre degisiklik olabilir belki ama sanmıyorum.

Fiber kablonun fotoğrafını çekip buraya atma şansın var mı ama üstteki arkadaşında dediği gibi artık o cihazı dağıtmıyor.
Binada fiber yok, binada eski tip kablo var ama binaya kadar Türksat fiber kablosu çekilmiş. Bu yüzden de Türksat aboneliği aldım, sırf hız 100 olsun diye. Turknet olsaydı 55 hız VDSL diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı