Çözüldü Laptop nasıl FreeDOS yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

811150

Centipat
Makaleler
1
Amazon'dan aldığım laptopu iade edeceğim ve Windows 11 yüklemiştim. FreeDOS yapmak için tekrar kurulum USB'sini takıp tüm sürücüleri biçimlendir yaptım ama bu sefer de ilk açtığımdaki FreeDOS ekranı çıkmıyor. Ilk açtığımda CMD yazıları gibi bir ekran vardı ve BIOS ayarlarında UEFI gibi bir şey vardı. Hepsini biçimlendirince UEFI dahil hepsi gitti no bootable device yazısı çıkıyor sadece. Nasıl tekrar ilk aldığım hale getirebilirim? Şöyle bir video buldum acaba bu USB bellek ile demek istediğim hale getirebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format USB'si hazırlayıp Windows kurulum ekranında diskleri biçimlendirip işlemi iptal edersen Windows kalkmış olur.
Satıcı Acer'in kendisi değildir. Kontrol edin. Fatura'da da yazıyor olmalı.
Bozdan teknoloji satmışsa yardımcı olurlar, gerekirse arayın.
Satıcı Amazon'un kendisi ise sanırım onlar da sorun çıkarmaz.
Bir başka satıcı ise bilemem.

Satıcı: Amazon turkey perakende hizmetleri limited şirketi.

Sanırım Amazon oluyor. Faturada böyle yazıyor hocam.

Format attım ama tekrar Windows yüklemeden kurulum aşamasında kapattım. Teknik olarak bilgisayarda hiçbir şey kurulu değil ama aldığım şekilde iade etmem gerektiği için FreeDOS yükleyip/kurup öyle iade etmek istiyorum.

Hocam onu yaptım ancak bilgisayarı açtığımda böyle bir ekran çıkıyor (1) ama ben 2. görseldeki ekran gibi bir ekranla karşılaşmıştım. Aynısı değil sadece bilgisayarı ilk açtığımdaki ekranı temsil etmesi için koyduğum bir fotoğraf.

Problem olamaz, içinde OS olmadan yollamak yeterli. Bazısı Windows ile bile yolluyor firma onu ayarlar. Problem etmezler bu hali yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı