Laptop nasıl soğutulur?

kevlar07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 7 yıllık bir laptopum var. Bakımı yapıldı ama Valorant'a giriyorum, laptop 92 dereceye kadar çıkıyor. Laptopu nasıl soğuturum? Tek fanlı bir soğutucu var ama bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.

Bir tane arkadaş 3* yazıp sildi anlayamadım. Soğutma konusunda gelirsek iyi bir laptop soğutucu alırsan sıcaklık düşebilir. Ama 92 derece normal değil bakımı yapıldığı halde.

Bakımı yapıldı demişsiniz. Ancak termal macunları yenilendi mi? Yenilenmediyse yenilenmesini sağlayın.

Bir monitörünüz varsa laptopu monitöre bağlayın laptopu duvara yaslayıp arkasına usb fan veya yetmiyorsa komik gelecek ama vantilatör açın. Soğutmayı sağlarsınız.

Hangi laptop soğutucu alırsan al. Yeterli havalandırma sağlanmayacak. En iyisi söylediğin yöntem hatta ben eskiden laptopu duvara yaslayıp klavye yerini biraz açık bırakıo üstten klavyeye usb fan, arkasına vantilatör veriyordum. Anca öyle yetiyordu. Küçücük fan soğutmaz yani.

Ah ne günlerdi casper illetine bulaştığımız o altında tek fanlı olup küçücük fanlı model.

Kullanmadığım tipte laptop soğutucu kalmamıştı.

Bende 6 7 ay önce laptopun ekranı kırıktı televizyone bağlayıp oynuyordum oyunlarımı sonra HDMI girişi bozulmuştu.
7 yıl içinde doğal olarak dahili parçalar eskidiği için verimli çalışmaz, soğutmaz. Çift fanlı soğutucu kullanmayı denedin mi?

Laptop boşta ısınmıyor.

Bende 6 7 ay önce laptopun ekranı kırıktı televizyone bağlayıp oynuyordum oyunlarımı sonra HDMI girişi bozulmuştu.

Laptop boşta ısınmıyor.

Tamam cihazlar boştayken ısınmaz zaten. Ya da laptoplar boştayken eski cihazda olsa ısınmıyor. Ama oyunlara girince adeta bir canavara dönüşüyor. Termal macun deneyebilirsiniz.

Bütçenize göre seçin. Sonra bilen bir kişiye laptopun termal macunlarını bununla yenilenmesini sağlayın.

Ben şuan sıvı soğutmalı bilgisayarımda bunu kullanıyorum. Fiyatı biraz tuzludur ama yorumları okursanız kalitesi bellidir.

Bir de laptop maksimum 92 dereceyi gördü valorantayken 80 85 derece bugün havada çok sıcaktı bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…