Laptop ne zaman alınır?

Bütçe
30K-42K

elipors

Decapat
Neredeyse 2-3 aydır aydır laptop almayı düşünüyordum daha uygun fiyat bulabilmek için Black Friday indirimlerini beklemeye karar vermiştim fakat gördüğümüz gibi tam bir hayal kırıklığı oldu. Eylül ekim aylarında bile şimdiye kıyasla çok uygun fiyatlar bulabiliyoruk. Yılbaşından sonra laptop fiyatları normale döner mi sizce? Veya yeni çıkacak olan modeller beklemeye değer mi? Black Friday ve kasım indirimleri kesinlikle beklemeye değmedi. 👎

Hocam her şeyin indirime girdiği bir dönem vardı o da bitti. Bu hiç bir şey satılmıyor diyeydi. Ben de o zaman almıştım. Satılanlar olduktan sonra hepsi zam yapar sürekli diye düşünüyorum. Şu an çoğu yerde black friday indirimleri var. Ortalama 4 Aralokta bitiyorlar. O zamana kadar sürekli kontrol edip bakabilirsiniz. İndirim bulamazsanız direkt karar verdiğiniz modeli siteler arası karşılaştırarak veya kuponu olan siteden (örnek trendyol) modeli alabilirsiniz.

Alabiliyorsanız doğrudan almanız daha mantıklı olur. Site olarak da Amazon'u önerebilirim, taksit imkanında kolaylık sağlıyor. Öneri isterseniz de yeni konu açabilirsiniz, @SerdarT35 size yardımcı olacaktır.

Neredeyse 2-3 aydır aydır laptop almayı düşünüyordum daha uygun fiyat bulabilmek için Black Friday indirimlerini beklemeye karar vermiştim fakat gördüğümüz gibi tam bir hayal kırıklığı oldu. Eylül ekim aylarında bile şimdiye kıyasla çok uygun fiyatlar bulabiliyoruk. Yılbaşından sonra laptop fiyatları normale döner mi sizce? Veya yeni çıkacak olan modeller beklemeye değer mi? Black Friday ve kasım indirimleri kesinlikle beklemeye değmedi. 👎
Bu zamanlar alabilirsiniz yılbaşından sonra daha çok pahalancak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı