Bak bilmeyen kardeşim. Seçtiğin HP bir oyun laptobu değil. Multimedia laptopudur. Oyun laptobu MSI - MSI GE70 2OE-049XTR Core i7-4700MQ 8GB 128GB SSD 750GB GTX765M 2GB 17.3" Full HD FreeDos - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş işte budur. Hem yeni nesil işlemci hem Nvidia 7 serisi ekran kartı ki çok başarılı. Tavsiyem msı Ge serileridir.Abicim eğer bi oyuncu leptobu arıyosan sana hp pavilion g6 önerebilirim içinde 500 gb H.D.D var aytıca AMD Readon HD 7670M ekran kartı var istersen link atıyorum buyur.
HP Pavilion g6-2303st D4M78EA (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Not:Bende bundan almayı düşünüyorum güzel bi leptop...
Bu gibi oyun bilgisayarlarında Mxm portu olur. Msı'da da bu port var yani ekran kartı değiştirilebilir. Fakat Türkiye'de ekran kartı satılmıyor mecbur yurt dışından alınması lazım ki biraz uğraşlı Recep beyin böyle bir ekran kartı alımı var oradan araştırabilirsin. Dipnot: Önerdiğim bilgisayardaki ekran kartı seni kasmadan 3 sene götürür ki o zaman düşünebilirsin ekran kartı alımını.Abi diyeceğim, resme bakınca büyüksün çok sağ ol. Ben de böyle bir şey arıyordum. Hem de MSI çok iyi bir marka tek sorun ekran kartı gömmeli mi? Yoksa gömmeli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.