Laptop önerisi

Rabia.Rabia

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uygun fiyata 8 RAM'li ama 16 RAM'e çıkartılabilecek. Günlük işlerimi yapabildiğim ve biraz da oyun oynayabileceğim. Bir de tasarımı şık bir laptop önerir misiniz?

RTX 4050 grafik kartlı bir laptop almanızı tavsiye ederim, bütçeyi 25-30K bandına çekebilirseniz uzun süre götürecek cihazlar önerebiliriz.

Beğenmedim atan yaşı küçük arkadaşım(!) Casper önermiş :)

Fiyat sizin için çok uçuk olur mu bilemedim ama hem işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü ve VRAM 6 GB, hem de RAM yükseltmesi yapmana gerek de kalmaz.

Fiyatlar asla yerinde durmuyor 20k asus bir laptop görmüştüm mağazada ona bile çok pahalı diyor. O kadar araştırma yapıyorum ki gözlerim ağrıyor artık.
Dediğim gibi biraz bütçe arttırıp RTX 4000 serisi alın. Hem kullandığı teknolojiler daha yeni hem de DDR5 desteği olan cihazlar daha uzun süre götürür sizi.

Çok doğru söylüyorsun ama ailem çok pahalı diye başımın etini yiyorlar. İstediklerimi asla seçemiyorum huawei matebook 14 düşünmüştüm ram ve şıklığı dolağısıyla onunla ilgilide çok şikayet var. 20klık laptoba bile çok pahalı diyen bir aileye nasıl laf anlatacağım uygun fiyatlı güzel laptop aramaktan gözlerim belim ağrıyor artık aylarca araştırıyorum. Bir de yazın alırız diye tutturdular gına geldi artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı