Laptop önerisi

Sizi anlıyorum bunun için yardımcı olacağım. Bilgisayarda ne sıklıkla oyun oynadığınızı sormak lazım öncelikle. Burada çoğu arkadaş size muhtemelen Gaming laptop önerisi yapacaktır ve sormam lazım onun için bu soruları. Daha çok tasarım mı oyun mu odaklı kullanılacak, pil ömrü ve fan sesi çok önemi mi? Bu sorulara cevap vermelisin ben bu bütçeye 2 türlü de en iyisini atmaya çalışacağım.

Bu laptop oyun için idare eder bir performans sunar. İçindeki ekran kartı AAA oyunları düşük ayarlarda oynatabilecek düzeyde yeterli. Elbette bir 3050 Ti performansı beklemek hata olur bir oyun laptopu değil sonuçta.

Bu laptop oyunlarda daha iyi performans sunacaktır ve tasarım işlerinizi de görür bu da bir oyun laptopu değil haberiniz olsun.

Oyun için bütçenize uygun en kaliteli laptop budur. Çoğu oyunu kaldıracaktır. Fan sesi yüksek diye biliyorum yanlış olmasın ancak bu bir oyun laptopu tasarımından anlaşıldığı üzere.

Aslında Vivobook 15 almaya karar verdim ama sürekli internetten bakıyorum mağaza stokları tükendi diyor yaza alınacak fakat tekrar gelir mi bulabilir miyim mağazalardan şüpheliyim. Çok sık girmiyorum oyuna arada giriyorum

Sizi anlıyorum bunun için yardımcı olacağım. Bilgisayarda ne sıklıkla oyun oynadığınızı sormak lazım öncelikle. Burada çoğu arkadaş size muhtemelen Gaming laptop önerisi yapacaktır ve sormam lazım onun için bu soruları. Daha çok tasarım mı oyun mu odaklı kullanılacak, pil ömrü ve fan sesi çok önemi mi? Bu sorulara cevap vermelisin ben bu bütçeye 2 türlü de en iyisini atmaya çalışacağım.

Bu laptop oyun için idare eder bir performans sunar. İçindeki ekran kartı AAA oyunları düşük ayarlarda oynatabilecek düzeyde yeterli. Elbette bir 3050 Ti performansı beklemek hata olur bir oyun laptopu değil sonuçta.

Bu laptop oyunlarda daha iyi performans sunacaktır ve tasarım işlerinizi de görür bu da bir oyun laptopu değil haberiniz olsun.

Oyun için bütçenize uygun en kaliteli laptop budur. Çoğu oyunu kaldıracaktır. Fan sesi yüksek diye biliyorum yanlış olmasın ancak bu bir oyun laptopu tasarımından anlaşıldığı üzere.
Benim oynadığım tek oyun transformice çok severim. sistem gereksinimleride bu şekilde
Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi *: Windows® 7+
  • İşlemci: Dual Core Processor.
  • Bellek: 4 GB RAM.
  • Ekran Kartı: Open GL 3.2+ Compliant.
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.
  • Ses Kartı: Windows Compatible Card.
  • İlave Notlar: 1080p, 16:9 recommended.

Sims de düşünüoyurm bilgisayarda oynamayı o kaldırır mı bilemedim

Aslında Vivobook 15 almaya karar verdim ama sürekli internetten bakıyorum mağaza stokları tükendi diyor yaza alınacak fakat tekrar gelir mi bulabilir miyim mağazalardan şüpheliyim. Çok sık girmiyorum oyuna arada giriyorum.

Benim oynadığım tek oyun transformice çok severim. Sistem gereksinimleride bu şekilde.
sistem gereksinimleri
  • İşletim sistemi *: Windows® 7+
  • Ekran kartı: OpenGL 3.2+ compliant.
  • Ses kartı: Windows compatible Card.
  • İlave notlar: 1080p, 16:9 recommended.

Sims de düşünüoyurm bilgisayarda oynamayı o kaldırır mı bilemedim.

Sadece Sims oynayacaksan ağır grafikli oyunlar oynamayacaksan 20k fazla bile.

Güçlü işlemci pil süresi ortalama.

Ortalama işlemci, pil süresi yüksek.

Güncel, ucuz, şık, ortalama işlemci, pil süresi yüksek.

Aslında Vivobook 15 almaya karar verdim ama sürekli internetten bakıyorum mağaza stokları tükendi diyor yaza alınacak fakat tekrar gelir mi bulabilir miyim mağazalardan şüpheliyim. Çok sık girmiyorum oyuna arada giriyorum.

Benim oynadığım tek oyun transformice çok severim. Sistem gereksinimleride bu şekilde.
sistem gereksinimleri
  • İşletim sistemi *: Windows® 7+
  • Ekran kartı: OpenGL 3.2+ compliant.
  • Ses kartı: Windows compatible Card.
  • İlave notlar: 1080p, 16:9 recommended.

Sims de düşünüoyurm bilgisayarda oynamayı o kaldırır mı bilemedim.

Oynatır hatta bayağı iyi oynatır. Ancak yaza fiyatlar nasıl olur emin değilim açıkçası yazın alacaksanız yazın konu açmanız daha mantıklı olacaktır.

Sadece Sims oynayacaksan ağır grafikli oyunlar oynamayacaksan 20k fazla bile.

Güçlü işlemci pil süresi ortalama.

Ortalama işlemci, pil süresi yüksek.

Güncel, ucuz, şık, ortalama işlemci, pil süresi yüksek.

Saçma. Bütçe varsa en iyisini önermek düşer bize. MX550 olan bir laptop arkadaşa daha uygun olur diye düşünüyorum. İşlemcisi h serisi olmamalı bence performans odaklı bir seri çünkü.

Oynatır hatta bayağı iyi oynatır. Ancak yaza fiyatlar nasıl olur emin değilim açıkçası yazın alacaksanız yazın konu açmanız daha mantıklı olacaktır.
İnternette bazı mağazalarda tükenmiş görünüyor. Stoklar geri gelir mi yoksa stokları tükenen bir laptop bir daha gelmez mi ?

Hocam tavsiye ederim ama ne gibi oyunlar oynuyacaksınız?
Transformice oyununu oynuyorum sadece ve günün geri kalanını youtube vs geçiriyorum. Sims4 te oynamayı çok isterim bilgisayarda telefonda sıkıcı oluyor laptopta daha eğlenceli görünüyor.

İnternette bazı mağazalarda tükenmiş görünüyor. Stoklar geri gelir mi yoksa stokları tükenen bir laptop bir daha gelmez mi ?

Transformice oyununu oynuyorum sadece ve günün geri kalanını youtube vs geçiriyorum. Sims4 te oynamayı çok isterim bilgisayarda telefonda sıkıcı oluyor laptopta daha eğlenceli görünüyor.

Merak etme o oyunları rahatlıkla oynarsın. Stokları geri gelebilir ama fiyatlar nasıl olur hiç bilmiyorum. Genellikle stoğu geri gelen ürüne zam koyarlar ama belli olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı