Laptop önerisi

Çok doğru söylüyorsun ama ailem çok pahalı diye başımın etini yiyorlar. İstediklerimi asla seçemiyorum huawei matebook 14 düşünmüştüm ram ve şıklığı dolağısıyla onunla ilgilide çok şikayet var. 20klık laptoba bile çok pahalı diyen bir aileye nasıl laf anlatacağım uygun fiyatlı güzel laptop aramaktan gözlerim belim ağrıyor artık aylarca araştırıyorum. Bir de yazın alırız diye tutturdular gına geldi artık
Şöyle söyleyeyim, birkaç ay önce 30 bine aldığım Asus TUF A15 laptop şu an 40 bin civarında.
Fiyatı yükselmeyen şey yok. Kredi kartına peşin taksitle bir şekilde almanız faydanıza olur, söz konusu elektronik olunca fiyatların düşmesini beklemek boşa olur.

Bende bundan bahsediyorum fiyatlar yerinde durmuyor diye 3 yıldır kışın alırız diyerek oyaladılar şimdi de yazın alırız diyorlar. Fiyatlar yerinde durmuyor 7klık laptoplar çöp 4ramli vs bir işe yaramazlar. Valla bir kaç tane yazdım not aldım inceledim de ama çoğu tükendi mağzalarda bile yok. huawei almak zorunda kalıcam gibi onda da çok korkuyorum asus vivobook 15 fiyatı iyi ama oda tükeniyor yazın stokları yenilenir mi gelir mi bilemiyorum

BİM marketlerinde satılıyor 10.999 TL ekran IPS panel orijinal Microsoft Windows 11 lisanslı bellek ve SSD yükseltmesi yapabilirsin içi de böyle içerisinde Samsung 3200 Mhz bellek ve Samsung 256 GB NVMe M2 SSD var tabii ben sonradan bellek yükseltip Kioxia SSD ile değiştirdim.

Dosya Ekleri

• IMG_1881.jpeg
    IMG_1881.jpeg
    235,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1883.jpeg
    IMG_1883.jpeg
    224,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1793.jpeg
    IMG_1793.jpeg
    442,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Sizi anlıyorum bunun için yardımcı olacağım. Bilgisayarda ne sıklıkla oyun oynadığınızı sormak lazım öncelikle. Burada çoğu arkadaş size muhtemelen Gaming laptop önerisi yapacaktır ve sormam lazım onun için bu soruları. Daha çok tasarım mı oyun mu odaklı kullanılacak, pil ömrü ve fan sesi çok önemi mi? Bu sorulara cevap vermelisin ben bu bütçeye 2 türlü de en iyisini atmaya çalışacağım.

Bu laptop oyun için idare eder bir performans sunar. İçindeki ekran kartı AAA oyunları düşük ayarlarda oynatabilecek düzeyde yeterli. Elbette bir 3050 Ti performansı beklemek hata olur bir oyun laptopu değil sonuçta.

Bu laptop oyunlarda daha iyi performans sunacaktır ve tasarım işlerinizi de görür bu da bir oyun laptopu değil haberiniz olsun.

Oyun için bütçenize uygun en kaliteli laptop budur. Çoğu oyunu kaldıracaktır. Fan sesi yüksek diye biliyorum yanlış olmasın ancak bu bir oyun laptopu tasarımından anlaşıldığı üzere.

Şöyle söyleyeyim, birkaç ay önce 30 bine aldığım Asus TUF A15 laptop şu an 40 bin civarında.
Fiyatı yükselmeyen şey yok. Kredi kartına peşin taksitle bir şekilde almanız faydanıza olur, söz konusu elektronik olunca fiyatların düşmesini beklemek boşa olur.
Asus tufın soğutmasından memnun musunuz hocam? Şarjı kaç saat gidiyor bi de boşta fanları gürültülü mü çalışıyo

Asus tufın soğutmasından memnun musunuz hocam? Şarjı kaç saat gidiyor bi de boşta fanları gürültülü mü çalışıyo
Boşta silent moda aldığımda fanlar duruyor zaten. Performans modunda ses pek hissedilmiyor, oyunda da öyle aşırı bir ses yok, Turbo moda alırsanız uçak kaldırıyor.
Pili 4-5 saat gitti bende kullanıma göre, ayrıca şarjdayken %80 e kadar şarj eden pil bakım modunu aktif tutuyorum. 90W dan 85W a düştü pil kapasitesi 6 ay içinde, bence gayet iyi bir oran.

Soğutması fena değil ama çok iyi diyemem. İşlemci odaklı Pubg gibi oyunlarda 92-93 derecelere çıkıyor ama gayet normal bence bir laptop için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı