4060 modellerinde bir ara normallerden 3-4 bin lira aşşağıya lehimli RAM'le sattılar hocam.Lenovo LOQ serisinin RAM'leri lehimli falan gelmiyor. Asus model hem ısınan hem de kazık fiyatlı bir model.
4060 modellerinde bir ara normallerden 3-4 bin lira aşşağıya lehimli RAM'le sattılar hocam.Lenovo LOQ serisinin RAM'leri lehimli falan gelmiyor. Asus model hem ısınan hem de kazık fiyatlı bir model.
4060 modellerinde bir ara normallerden 3-4 bin lira aşağıya lehimli RAM'le sattılar hocam.
Geçen sene forumda görmüştüm. Şuan onu bulamam yüksek ihtimal.Normalden çok daha ucuzdu o yüzden bir kanal lehimli diyorlardı. Şuan çıkanlarda bir sıkıntı yok gibi biraz baktım.Kaynak atar mısınız?
Merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar almak istiyorum ama üniversite öğrencisi olduğumdan taşıması kolay olması adına laptop alacağım. Şöyle bir model buldum kullanan veya daha iyi bir önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bütçemi halihazırda fazlasıyla aşmış durumdayım bu yüzden eğer öneri yapacaksanız göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.
Acer Nitro 5
Güç planını en uzun batarya ömrü yaptığımda, pil tasarrufunda ve yalnızca Google chrome çalışırken bile 2 saat anca görüyor hocam.Model alınır fakat üniversitede sıkıntı çıkarabilir pil ömrü konusunda. 2-3 saat civarı internette gezinme süresi vardır diye tahmin ediyorum.
Hocam prizde kullanma sorunundan bahsetmişsiniz loq serisinde battery drain var.Lenovo LOQ serisi alın bütçenize göre kasa kalitesi prizde kullanma ısınma derken çok sorun yaşatıra Acer Nitro.
Pil ömrü benim için sorun olmaz, yine de cevapladığınız için teşekkür ederim.Güç planını en uzun batarya ömrü yaptığımda, pil tasarrufunda ve yalnızca Google chrome çalışırken bile 2 saat anca görüyor hocam.
@fearevxn üniversite için uzun pil ömrü istiyorsanız ofis tipi daha iyi olacaktır. Gaming notebook'larda pil ömrü 3 saati geçen yok maalesef.
Hocam prizde kullanma sorunundan bahsetmişsiniz loq serisinde battery drain var.
Böyle bir genelleme yapmak mantıksız, o anki fiyatına göre, bütçeye göre loq serisi de tercih edilebilir nitro 5 de. İkisi de güzel cihazlar.
Pil ömrü sorun olmayacaksa attığınız cihazı alabilirsiniz, sizi memnun eder.Pil ömrü benim için sorun olmaz, yine de cevapladığınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.