R Reeqdawb Femtopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4 3 Temmuz 2022 #1 RAM 8 Laptopta oyuna girince şarj almayı kesiyor. 1-2 saniye sonra geri şarj alıyor, sonra yine kesiliyor. Oyundan çıkınca sorun yok. Adaptör orijinal. Nasıl düzelir?
Laptopta oyuna girince şarj almayı kesiyor. 1-2 saniye sonra geri şarj alıyor, sonra yine kesiliyor. Oyundan çıkınca sorun yok. Adaptör orijinal. Nasıl düzelir?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #2 Adaptör besleyemiyor veya pilde sorun var. Pili çıkarıp sadece adaptörle dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS R Reeqdawb Femtopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4 3 Temmuz 2022 #3 Bestty dedi: Adaptör besleyemiyor veya pilde sorun var. Pili çıkarıp sadece adaptörle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ve bu sefer de aynı laptop tamamen kapandı maalesef. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Adaptör besleyemiyor veya pilde sorun var. Pili çıkarıp sadece adaptörle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ve bu sefer de aynı laptop tamamen kapandı maalesef.
abeslank Picopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #4 Laptopun marka model ve garanti durumu nedir? Artı 0 Eksi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #5 Reeqdawb dedi: Denedim ve bu sefer de aynı laptop tamamen kapandı maalesef. Genişletmek için tıkla... Açtınız kullanırken mi kapandı? O zaman adaptör sıkıntılı olabilir. Artı 0 Eksi
Reeqdawb dedi: Denedim ve bu sefer de aynı laptop tamamen kapandı maalesef. Genişletmek için tıkla... Açtınız kullanırken mi kapandı? O zaman adaptör sıkıntılı olabilir.