Hangi oyun?Acer Aspire A315-55KG
i3 8130u
Mx130
256gb ssd.
İşlemci hocam.Hahaha çok değişken bir soru bu mesela benim işlemcim 99 dereceye ekran kartım max değeri olan 93 dereceye çıkıyor. 940Mhz olan ekran kartını kendini 770'e çekiyor yanmamak için. Bu bir problem ama eski bilgisayar olduğu için elden bişey gelmiyor. Macun ve padleri yeniledim yine çare olmadı. Senin çok normal gözüküyor değer olarak kasalarda ekran kartları o derecelerde çalışıyor. Ayrıca senin verdiğin değer neyin değeri? işlemci mi ram mi ekran kartı mı kasa içi ayrı sensör mü ney o?
Hocam hangi oyun?İşlemci hocam.
Yeni Laptop kullanmaya başladım.Fan sesi yükseldikçe kötü oluyorum. Hocam,en son hello neighbor oyununda bu değerleri gördum.Kardeşim sen şükür et yahu. Laptop için bu değerler çok iyi. Hangi oyun?
Hocam herhangi bir oyunda rahat çıkıyor.En son hello neighbor oynadığımda bu sonuçları aldim.Hocam hangi oyun?
Bence FurMark ya da OCCT gibi test programları ile bir test et tam yük altında ne durumda en zor halde napıyor onu gör. 90ı geçmediği sürece çok problem yok.Yeni Laptop kullanmaya başladım.Fan sesi yükseldikçe kötü oluyorum. Hocam,en son hello neighbor oyununda bu değerleri gördum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.