Laptop Panel Değişim

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
Arkadaşlar laptopumun ekranı kırıldığı için laptopum ile uyumlu olan bir panel siparişi verdim. Ancak açıkçası tek başıma takmaya kalkışmaya korkuyorum. Bir bilgiaayarcıya versem yapabilir mi? Sökmesine sökülüyor da takmasına pek gücün yetmiyor gibi hissediyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bide ekleme olarak şunu söylemeliyim. Ben bu kırık olan ekranı söküp tekrar geri taktım ama hiç görüntü gelmedi. Doğru yaptığıma eminim. Videolar izledim. Görsellere baktım. Ancak görüntü gelmedi. Çıkarmadan önce görüntü geliyordu. Kırık bile olsa ancak şimdi yok.

O yüzden yeni panel alınca kendin takmak istemiyorum.

İyi sosyaller.

Ben de düşündüm ki çalışmayınca ya tamam ekran öldü ya da benim takmamda sorun var.

Video link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazen bende laptop parçalarını söktüğüm taktığım zaman hdd vs şeyleri görmeme durumu oluyor tam yerine oturmamış olabilir onları tekrardan düzgün bir şekilde takmaya çalış eğer kendin yapamayacağını düşüyor isen tamir için yapabilicek birilerine götür derim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bana yapabilirim edebilirim gibi geliyor. Kendime güveniyorum. Ancak detaylı bir iş olacağı için korkmuyorum değil açıkçası. Videodaki kırık olan ekran ben yeni ekran sipariş verdiğim için bunun üstünde deneme yapıyordum.

Ama eskiden bu kırık da olsa görüntü veriyordu ama şimdi o ekrana görüntü vermiyor. Acaba nerde hata yaptım diye bakıyorum ancak hiç bir hata bulamıyorum. Milim milim santim santim bakıyorum yok arkadaş. Çıldırıyorum.
Tekrar yorumunuz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı