Laptop pil sağlığı 3 haftada %86'ya düştü

• Konuyu başlatan kYn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.083
Eeeee bu alıcının sorunu değil ki? Satıcının ilgilenmesi gereken bir sorun. Adam sıfır ürün almış. Pil sağlığı %86'ya gerilemiş 3 haftada. Senin söylediğin şeye bak. Bu adam bu durumu niye kabullensin? Bu ürün 2. el değil ha sıfır.

Sen kendin sıfır ürün aldığında o şekilde yaparsın.
değişim için gideceğim ama aldığım mağaza yaşadığım şehirde değil ve yaşadığım şehirde de vatan yok yani en yakın cumartesi gidebilirim o zamana kadar beklesem bir sıkıntı çıkar mı eğer çıkarsa daha yakın bir zamanda gitmeyi denerim

değişim için gideceğim ama aldığım mağaza yaşadığım şehirde değil ve yaşadığım şehirde de vatan yok yani en yakın cumartesi gidebilirim o zamana kadar beklesem bir sıkıntı çıkar mı eğer çıkarsa daha yakın bir zamanda gitmeyi denerim
Süreyle ilgili durumu tam olarak bilmiyorum. Gitmeden önce telefonla ya da e-posta yoluyla iletişim kurarsan daha iyi olur.

Pil kalibrasyonu deneyin Yine aynı olursa zaten gönderirsin. Şarjı tamamen bitir sonra tekrar açmayı dene şarj iyice boşalsın sonra %100'e kadar şarj olsun öyle aç bak.

Pil kalibrasyonu deneyin Yine aynı olursa zaten gönderirsin. Şarjı tamamen bitir sonra tekrar açmayı dene şarj iyice boşalsın sonra %100'e kadar şarj olsun öyle aç bak.
dediğiniz gibi yaptım ve pil sağlığı 99 a çıktı ama şimdi şarjı daha uzun mu gider yoksa 86 göründüğü zamankiyle aynı mı olur?

Dostum 3 haftada %86 fazla evet ama şöyle bir gerçek var oyuncu laptopları bataryadayken çok zor kullanılır. Benim oyuncu laptobu 2-3 senede bataryası tamamen bitti mesela. Bataryada da kullanınca hızlı şekilde bitiyordu çünkü fazla güç çekiyorlar.

Dostum 3 haftada %86 fazla evet ama şöyle bir gerçek var oyuncu laptopları bataryasız çok zor kullanılır. Benim oyuncu laptobu 2-3 senede bataryası tamamen bitti mesela. Bataryada da kullanınca hızlı şekilde bitiyordu çünkü fazla güç çekiyorlar.
şuan antivirüs uygulamasında 99 bilgisayarın kendisinde 100 gözüküyor üstteki kişinin dediği gibi yaptım düzeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı