Laptop RAM değişikliği sonrası Google sekmesi sırasında ekran açılıp kapanıyor

Furkan3436

Femtopat
Katılım
15 Mart 2024
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, laptopumda 16 GB RAM vardı, farklı bir marka, RAM alıp, 32 RAM'e yükselttim bilgisayarı. Sorun şu ki oyuna girip Google sekmesi açtığımda ekran kapanıp açılıyordu sürekli, bu sorunu sizlere sorduğumda aynı marka RAM alırsam sorunun düzeleceğiydi. Fakat aynı marka, RAM, alıp taktınca oyuna girip Google açınca ekran da, yine kapanıp açılma oluyor ama geniş bir şekilde değil bu, sefer ekranın üst tarflarında oluyor. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Yine mi bir uyumsuzluk var anlamış değilim. Bendeki olanla aldığım RAM'i fotoğraf olarak koyacağım bir bakar mısınız? (en alttaki ben de olan RAM, üsteki yeni aldığım)

IMG_20240412_205503.jpg


IMG_20240412_205553.jpg
 
Yeni aldığın RAM'i de tek bir sekilde dene, sorun yoksa aldığın RAM'ler uyumsuz; iade talebi olustur.
Hocam, dediğiniz gibi oldu tek başına denedim çalıştı. Bendeki ram'e uyumlu olan ram'i atma şansınız var mı? Yine böyle bir bilinçsizlik yaşamak istemem.
 
Hocam, dediğiniz gibi oldu tek başına denedim çalıştı. Bendeki RAM'e uyumlu olan RAM'i atma şansınız var mı? Yine böyle bir bilinçsizlik yaşamak istemem.


Türkiye'de stokunu tam olarak bulamadım orijinal raminizin. Mümkünse yeni aldıgınzdan 1 tane daha alın, eskisini satın.
 

Türkiye'de stokunu tam olarak bulamadım orijinal raminizin. Mümkünse yeni aldıgınzdan 1 tane daha alın, eskisini satın.
Hocam, şu an o kadar bütçem yok bir tane alabilirim sadece. Yaşadığım şehirde pek elden cıkacağını sanmıyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba bunu alsam. Neden 2 tane almamı istediniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı