Merhaba, 8 GB RAM artık yetersiz geldiğinden dolayı dizüstü bilgisayarımın belleğini yükseltmeye karar verdim, mevcut bellek bilgisini ekte paylaştım.
"KVR26S19S8" modeli uyumlu olur mu, olmaz ise bana uygun model önerebilir misiniz? Teşekkürler.
CL değerinin ne olduğunu da nasıl bakıldığını da bilmiyorum. AIDA64 yüklü belki orada bulabilirim.
Mevcut kullanılan belleğimi Türkiye'de bulmak oldukça zor, yurtdışından getirecek olsam gümrük vergileriyle birlikle attığım bellekle aynı fiyata geliyor. Kaldı ki kaç ay sonra geleceği de belli değil.
Aynı marka model RAM bile taksanız düşük bir ihtimalle dual olarak çalışmıyorlar. Ama şu an biraz araştırdım attığınız model sizinkine uygun problem olmayacaktır. CL değerleri aynı.
Aynı marka model RAM bile taksanız düşük bir ihtimalle Dual olarak çalışmıyorlar. Ama şu an biraz araştırdım attığınız model sizinkine uygun problem olmayacaktır. CL değerleri aynı.
Belirttiğim belleği aldım ve taktım şu an, lakin çalıştırınca görüntü gelmiyor, siyah ekran.
Birkaç kere takıp çıkarmanın ardında belleği gördü bilgisayar, herhalde ilkten takmayı beceremedim. Son durum bu, bir uyumluluk problemi yok diye umut ediyorum.