Laptop RAM yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ricardomilosjr

Kilopat
Yer
Istanbul
Merhaba, 8 GB RAM artık yetersiz geldiğinden dolayı dizüstü bilgisayarımın belleğini yükseltmeye karar verdim, mevcut bellek bilgisini ekte paylaştım.
"KVR26S19S8" modeli uyumlu olur mu, olmaz ise bana uygun model önerebilir misiniz? Teşekkürler.

ram.PNG

KHYXPX-MIE Kingston 8GB 1RX8 PC4-2666 Memory AWM17-7219SLV-PUS - Newegg.com burada aynısı satılıyor.

Sizin belleğinizin CL değeri kaç acaba onu bulamadım. CL değeri de aynı ise tam uyumlu olacaktır.

CL değerinin ne olduğunu da nasıl bakıldığını da bilmiyorum. AIDA64 yüklü belki orada bulabilirim.

Mevcut kullanılan belleğimi Türkiye'de bulmak oldukça zor, yurtdışından getirecek olsam gümrük vergileriyle birlikle attığım bellekle aynı fiyata geliyor. Kaldı ki kaç ay sonra geleceği de belli değil.

Son düzenleme:
Aynı marka model RAM bile taksanız düşük bir ihtimalle dual olarak çalışmıyorlar. Ama şu an biraz araştırdım attığınız model sizinkine uygun problem olmayacaktır. CL değerleri aynı.

Aynı marka model RAM bile taksanız düşük bir ihtimalle Dual olarak çalışmıyorlar. Ama şu an biraz araştırdım attığınız model sizinkine uygun problem olmayacaktır. CL değerleri aynı.

@ricardomilosjr en iyi değerleri CL voltaj vs Aida ile görebilirsiniz.

Mevcut RAM bu, Türkiye'de bulabildiğim KVR26S19S8 modeli CAS Latency değeri 19. Sorunsuz çalışırlar değil mi?

Ram anakart chipset tüm detaya ulaşabilirsiniz biraz araştırmayla.

Belirttiğim belleği aldım ve taktım şu an, lakin çalıştırınca görüntü gelmiyor, siyah ekran.
Birkaç kere takıp çıkarmanın ardında belleği gördü bilgisayar, herhalde ilkten takmayı beceremedim. Son durum bu, bir uyumluluk problemi yok diye umut ediyorum.

1.PNG

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı